Naredna 72.sata jednom ce znaku vratiti osobu iz proslosti!

Naredna 72.sata jednom ce znaku vratiti osobu iz proslosti!

2023-05-14 0 By Admin

Jednom znaku zodijaka se vraca osoba iz proslosti i za nju se okrece kolo srece, ponovo…

OVAN

Imate osecaj da vas nece sreca ali se varate. Cak i da ste ubedjeni u to, pokazite da cete vi da menjajte stvari. Vreme je da sami doprinesete necim da se sve to okrene na bolje i da se stvari menjaju bas onako kakvim ih vi zelite.Jednom se osmelite.

 

BIK

Vi niste ni malo zadovoljni svojom situacijom, a ponasate se kao da je sve u redu.Vreme je da pocnete da sudelujete u poboljsanju svoga zivota. Nemojte da se brecate i bunite na nesto sto se vi ne trudite da bude bolje. Ne smete kriviti druge, kada ste krivi prvo vi.Jednom podjite od sebe i merite po sebi.

Naredna 72.sata jednom ce znaku vratiti osobu iz proslosti!

BLIZANCI

Jedna vas devica zeli uciniti  srecnim, ali joj nikako to ne dozvoljavate.Nemojte onda da se osecate da je ona kriva i da je sve do nje. Zasto bezite od svojih osecanja i od istine da se vi plasite nove ljubavne veze?U  prethodnoj ste bili jednom iznevereni i od tada se plasite nevere.Ali ne sami nevere, vec i ljubavi.

 

RAK

Srce vam se para  kad razmislite sta vas vodi napred i sta vas  vuce na dno!  Vasa nada  i zadnji atomi vase snage zele da pokusate jos bilo sta da popravite emotivne prilike. Sa druge strane osecate se tuzno i usamljeno jer vas ne razumeju i ne cene oni kojima ste dali sve.I za koje i sada cinite sve  sto mozete.

Naredna 72.sata jednom ce znaku vratiti osobu iz proslosti!

LAV

Vama je jedino ljubav pokretac za sve u zivotu, a sada je nemate.Ostala je u vasoj bliskoj proslosti i sada ne znate sta bi vas tomoglo da pokrene. Jednom ste bilipuni i nade i srece  a sada vise i ne pomisljate da ce se to ikada ponoviti. Morate biti jaki, prebroditi ove bure i krenuti dalje.

 

DEVICA

Jednom ste i vi voleli i sada osecate da vise niti mozete, niti zelite.  I ne slutite da ce se voljena osoba iz proslosti ovih sati vratiti u vas zivot.Vreme je da pocnete da volite jos jace, jer niste ni prestali. Ako imate sta, oprostite, i ne potezite vise temu koja vas je rastavila.Idite od nule.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2