Bik i ribe:U sedmici od 15. do 22.maja vi cete se smejati i slaviti!

Bik i ribe:U sedmici od 15. do 22.maja vi cete se smejati i slaviti!

2023-05-14 0 By Admin

Ako ste rodjeni u znaku bika ili ribe, znajte da vam zaista sledi jedna posebno lepa sedmica.

 BIK

U sedmici koja je pred nama, doci ce do toga da vam se ostvari jedna velika zelja. Vi ste neko ko je zasluzio pravu ljubav. Mnogo ste suza prolili, i izvesno je da je retko ko patio zbog ljubavi kao vi. Ali, svemu tome je dosao kraj. Vi cete zapravo u ovoj sedmici doziveti jedan poseban susret. Mozda to nece biti ljubav na prvi pogled, ali mora se priznati da vam sledi ostvarenje  zelje kada je rec o emocijama.

Velike su sanse da cete na polju posla upoznati tu osobu.Preko posla ili preko prijatelja, ali nema nimalo sumnje da ce to biti jedna kvalitetna osoba koja ce vas voleti na poseban nacin i biti spremna na sve da bi vam se priblizila. Velike su sanse da je i njeno srce slomljeno, pa da se i ona na neki nacin plasi novog razocarenja.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

No, bas zato sto ste oboje razocarani i povredjeni, vama ce i trebati vremena da se upustite u nesto novo. To je u redu, sve dok ne bezite od ljubavi vec polako ali sigurno idete ka svom cilju.

Svakako da ce najveca promena koja ce da nastupi u vasem zivotu to sto cete promeniti radno mesto.Vama sledi jedna posebna poslovna ponuda. Velike su zapravo sanse da cete ostvariti svoj cilj i moci da kazete da ste konacno nagradjeni za svoj rad i trud. Krenite ka svom cilju sada i dajte sve od sebe da se dokazete na radnom mestu. Sreca prati hrabre, a vi nikada niste bili blize uspehu i nagradi za svoj rad i trud.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2