Utorak,sreda i cetvrtak:Tri carobna dana za velika desavanja!

Utorak,sreda i cetvrtak:Tri carobna dana za velika desavanja!

2023-05-15 0 By Admin

Tri carobna dana sto slede donece velika desavanja i to bas na ljubavnom polju, ovim znacima…

OVAN

Desavanja i zivotni  koraci vam donose neke odredjene situacije kakvim se niste nadali. Od vas se ceka da budete spremni i da se zna sta vam je ciniti. Vreme je da  budete odlucni u nekim  koracima i da ne dozvolite sebi da se nadjete u dilemi. Nemojte da se obeshrabrite.

 

BIK

Spremni ste da se upustate u duel sa nekim osobama a niste  u pravu.Vreme je da se okrenete u nekim stvarima ozbiljnim koracima.  Ovih dana morate uciniti sve da nadjete kompromis i da doprinesete  boljoj situaciji.Od vas se ceka  da smirujete, a ne da raspirujete stvari.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Desavanja ce vas naterati da  cete morati da se okrenete nekim resenjima ovih dana. Morate da se odazovete  nekim koracima koji se od vas ocekuju. Gledajte da vas ponese osecaj koji vas  vodi osobi do koje vam je stalo i nemojte da ga kocite.Postite srce da vas vodi i da ono resi ono sto vas muci.

 

RAK

Vec je vreme za novi zivotni korak i  ucinite sve sto mozete. Svoje srce ne dajte  nikome ko vas ne zasluzuje. Vec ste se mnogo zalagali za neke osobe, a one ce vas ovih dana  izneveriti.  Zato ste se resili da uzmete svoj zivot u svoje ruke i da cinite ono sto zelite vi, a ne drugi.

 

LAV

Imate mnogo obaveza  koje vas vode i vuku, ali ne mozete bas sve sami. Zato se ne trudite da cinite ono za sta ste nemocni i da se pravite ad mozete sve. Vas partner mora da ponese teret  vase veze i da doprinosi i on koliko i vi. Mozda slede desavanja koja ce vas jako iznenaditi.

 

DEVICA

Niste spremni da se radujete  previse jer neke odluke nerado cekaju na vas. Ma kako da izbegavate  da delujete, bolje vam je da se malo iskljucite iz svega. Znate da vas ceka  jedan korak koji biste morali da ucinite, ali  bi bilo bolje da ne delujete ovih dana.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2