Istina o srodnim dusama! Evo ko vam je sudjen,a ko nikada nece biti vas!

Istina o srodnim dusama! Evo ko vam je sudjen,a ko nikada nece biti vas!

2023-05-14 0 By Admin

 VAGA

Znak za koga svi kazu da je neodlucan. To je donekle istina.  Tvoja srodna dusa mora da bude neko ko zna sta hoce od zivota,i ko  ume da to i dobije.  Svakako da tvoja srodna dusa mora biti licnost koja je jaca od tebe, tako da tvoja srodna dusa moze biti ovan, jarac ili lav. Neko ko ce umeti da te vodi kroz zivot. Dve vage nikada ne mogu da uspeju,  ma koliko da su volele, ova ljubav je osudjena na kraj.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Znak koji zeli ljubav iznad svega i koji ume da voli kao niko na svetu! Znak kojem su emocije uvek vazne    i koji  ume da bude tipicni primer nekog ko se bori  za ljubav. Skorpiji treba neko ko je slican njoj, mada je cinjenica da je njoj retko ko slican. Dakle njena srodna dusa je  mozda  ovan, mada ona  itekako ume sa lavom.  Rak i skorpija nikada ne mogu opstati,previse se razlikuju!

 

 STRELAC

Vrlo je vazno da kazemo da se osoba rodjena u ovom znaku retko zaljubljuje. To je zato sto strelac cesce slusa svoj razum nego svoje srce. No, to ne znaci da ne zna da voli. Njegova srodna dusa je  rodjena u znaku skorpije ili  ovna. Nekoga ko  moze da mu parira po svemu.

Kada pricamo o losoj kombinaciji, strelac i lav mogu dovesti do katastrofe…

 

 JARAC

Tvoja srodna dusa je neko ko zeli sve od zivota, bas kao sto ti zelis. Neko ko moze da ti bude podrska i oslonac ali i da te prati kroz  zivot. Jaka si licnost, pa  je vrlo moguce da bi jedino kraj skorpije mogao da nadjes ono sto zelis i ono sto ti treba.

No,ono sto moramo reci jeste da bi se lepo slagao i sa  ovnom ili lavom.  Jarac i strelac su los izbor,vas dvoje ste previse razliciti….

 

 VODOLIJA

Moramo da kazemo da si ti neko ko zna sta hoce. Shodno tome, umes da  prepoznas pravu osobu. Tvoja srodna dusa  je  rak.  Nezan je kao i ti,ali u nekim trenucima jak i snazan i dovoljno istrajan da bi mogao da te prati kroz zivot.   Vodolija je znak koji vazi za  nekog ko za ljubav cini sve sto moze. Divno je znati da postoji neko kao ti.  Sa druge strane, vodolija i bik nikada ne mogu opstati. Ovo je pogresan  emotivni kontakt…

 

 RIBE

Ti si nezna licnost. Tebi treba neko ko je miran i povucen, neko ko  zeli dom i ljubav.  Shodno tome, sa lavom nikada ne bi mogla da opstanes. Ali, sa druge strane, kombinacija dve ribe je idealna.  Ako svoje srce poklonis nekome ko je rodjen u istom znaku kao ti,ovo bi mogla da bude prava  sreca. Sa druge strane,ako udjes u vezu sa  jarcem ili bikom,sanse da ova ljubav opstane su tako male da skoro da nisu vredne pomena.

Stranice: 1 2