Noc mladog meseca je 19.maja:Madjionicari sudbine stupaju na snagu-vreme je da okrenete ledja proslosti!

Noc mladog meseca je 19.maja:Madjionicari sudbine stupaju na snagu-vreme je da okrenete ledja proslosti!

2023-05-15 0 By Admin

Vreme je da mlad mesec donese sjajne stvari i povod za srecu,ali ne bas svima,vec samo nekim znacima…

OVAN

Vreme je da se i vama dese sjajne stvari i da i vi imate povod za srecu. Vase strpljenje vas nije ucilo da odustajete, samo vas je drzalo van nekih desavanja. Zato cete sada da imate razloga da se radujete kao sto niste nikada  pre. Odlucno gazite  koracima do zeljene srece. Ona je pred vama.

 

BIK

Umesto povoda za srecu, ceka vas povod  da budete tuzni i rastrojeni. Kao da ce vam se desiti nesto da  morate da se povinujete tome i mimo svoje volje mirite sa tugom. Gusice vas osecaj da su vas izdale neke bliske osobe, bas kada ste se nadali njihovoj ogromnoj pomoci. Bas kao da su se svi urotili protiv vas.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Povod za radovanje ce vas snaci iznenada, a da niste ni pomislili da  hoce.Vasa nezna osecanja i duboka uverenja da vas nece izdati, morate da zaboravite. Vreme je da se mirite sa istinom i da vas ona boli, ali da to vesto sakrijete.Svesni ste onih koji jedva cekaju vase suze.

 

RAK

Necete  znati  sta vam se sprema i sta vas ceka, ali cete se morati miriti sa istinom. Ona nece biti ni lepa, ni laka. Kada biste nesto mogli da ucinite, vi biste menjali mnoge stvari. Za sada se necete snaci i bice vam tesko da se stabilizujete i da zaboravite na desavanja sto su iza vas.

 

LAV

Ako bilo ko ima udela u vasoj tuzi, ima ga jedna  osoba. Bas ona koja vas je ostavila i zbog koje se i dalje drzite u mestu. I u proslosti koja vam ne da dalje. Uskoro ce mlad mesec i madjionicari sudbine da vas okrenu napred. Vreme je da okrenete ledja proslosti.

 

DEVICA

Okrenite se iza sebe i znajte sta  vam je ciniti. Niko vas nece nagovarati  da se okrecete  i u kojem smeru, vi to morate znati.Sami odlucite sta vam je ciniti i budite odlucni  u onome sta hocete i sta biste trebali.Ako prosli dani nisu bili sjajni, mozda jer vreme da to budu dani koji slede.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2