Naredna 72. sata bice neciji najsrecniji sati u zivotu!

Naredna 72. sata bice neciji najsrecniji sati u zivotu!

2023-05-16 0 By Admin

Naredna sedamdeset i dva sata, postace neciji najsrecniji sati u zivotu!

 

OVAN

Niste od onih koje cekaju bas srecni sati  ovih dana. To ne znaci da ce sati pred vama da budu losi, ali  ce biti onako za utehu, osrednji.Bice da ste imali i boljih, pa zato nastojite da se okrenete nekim koracima koji vam obezbedjuju bolje trenutke.

 

BIK

Niste spremni da se okrenete  partneru koji vas nije dostojan, bar za sada. Cinili ste sve sto vas  vodi ka njemu, ali ste to cinili na pogresan nacin. Vi ste mu se dodvoravali a on vas je ignorisao.Sada je vreme da budete onaj ko ce biti spreman da mu vrati milo za drago.

 

BLIZANCI

Imate brojne obaveze i vase svovreme je popunjeno njima. Vas partner vas jako razume u tome i pomaze vam  tako sto se ne zali. Svesni ste da je vreme novac i da sve zavisi od novca, pa zato cete vredno raditi. Zelite da delom zarade  odaberete neki simbolican poklon kako biste partnera iznenadili.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Mozda nije pravi trenutak za otvorene razgovore ali morate ga naci.Sami ga odredite kada cete ga naci za jednu osobu koja zeli razgovor sa vama. Posto slutite o cemu se radi, vesto cete hteti da izbegnete.Oduvek ste zaljubljeni u tu osobu, i mada jedva cekate da stanete uz nju, toliko se i plasite sta cete cuti.

 

LAV

Sreca nije slovo na papiru, niti poruka na telefonu koja ce vam stize.Vi se zelite iskreno uveriti na delu da vas jedna osoba voli. Zato vam slede najsrecniji sati u zivotu, jer cete biti i uvereni u iskrenu i cistu ljubav osobe do koje vam je stalo. Kao da ce se zivot pretvoriti u bajku, a stvarnost u snove.

 

DEVICA

Mogli ste sve da mislite, pa i da posumnjate ponekad, ali  da ce se vase sumnje obistiniti, to niste mogli. Vreme je da shvatite da ste bili u zabludi i da ste ziveli u laznoj nadi. Bas onako kako ste sanjali, a ne kako ste morali da priznate da je tako, kako je! Sledi suocavanje sa bolnom istinom.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2