Cetvrtak,petak i subota bice dani za pamcenje i novi pocetak!

Cetvrtak,petak i subota bice dani za pamcenje i novi pocetak!

2023-05-17 0 By Admin

Dani koji slede bice dani za pamcenje ovim znacima, a nekima sledi i novi pocetak…

OVAN

Pred vama dani kada cete morati da se okrenete pozitivnim stvari. Vreme je da se pokazete odlucnim na jednome polju i budete spremni za novi korak. Niko vas nece terati da se odlucite i vreme je da  sami donosite  odluke po svojoj volji. Ne cinite nista od onoga sto od vas ocekuju drugi.

 

BIK

Resite da okrenete novi krug i pokazite da se zna sta hocete.Od vas se ne ocekuje direktan nastup, vrlo konkretan i vrlo otvoren.Verovali ili ne, iznenadicete mnoge svojim reakcijama.Vreme je da se zna sta vam je na pameti i koji vam je cilj.

 

BLIZANCI

Vrlo  ste otvoreni i bicete i ovih dana.Bice ovo dani koji ce vas povesti u jedan novi pocetak  i pokazite  da cete ici napred.Nema sanse da rese neke odredjene stvari, ali nemojte da zurite.Neka ide sve svojim tokom  a vi samo pratite tok stvari.

 

RAK

Bice ovo vasi dani za pamcenje  koje cete zaista dugo pamtiti. To znaci samo jedno, a to je da cete imati veliki razlog za srecu.Srce vam oseca novi pocetak i vreme je da se radujete. Zaista cete ovih dana imati veliki razlog za srecu.Sledi susret sa osobom koju cete odmah zavoleti, kao i ona vas.

 

LAV

Mozda cete se radovati vise nego obicno i vreme je da budete spremni za radovanje.Srce ce vas voditi  napred i ispunite mu sve sto zeli. Pruzite mu sansu da se ostvari  vasa zelja koja ce vas voditi napred.Pred vama su sanse  i brojne mogucnosti, a vi koristite sve sto vam treba.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Imate brdo obaveza koje vas vuku i vode.Moracete se truditi da ih sve uradite na vreme. Neki rokovi se moraju postovati a vi ih ispostujte  onako kako ste  i navikli. Nema sanse  da se mozete opustiti sve dok ne obavite sve. Tek onda slede stvari  za vas i po vasoj zelji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2