U naredna 72.sata sledi necijih pet minuta za srecu i ljubav…

U naredna 72.sata sledi necijih pet minuta za srecu i ljubav…

2023-05-21 0 By Admin

Vreme je u dolazecim satima da kucne pet minuta necije srece, a mozda bas vase…

 

OVAN

Ne znate gde biste pre jer imate obaveza, jer nova radna nedelja od vas ocekuje mnogo.Okrenite se napred i sredite svoja ubedjenja da stvari ne idu lose. I ovih sati cete biti vredni, jer vi kad resite nesto, sve mozete. Necete imati vremena za emocije sada, ali doci ce i vasih pet minuta. Kad-tad!

 

BIK

Spremni ste da ispunite sve sto vam jedna osoba nalaze.Zato padate u nemilost jedne druge osobe kojoj je krivo.Oseca se obezvredjeno sto nikada ne uvazavate njene sugestije. Zato ce biti i tuzna, a vi cete biti razlog njene tuge. Popravite sta se popraviti moze i vratite joj osmeh na lice.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Narednih sedamdeset i dva sata, vreme je kada ce kucnuti vasih pet minuta. Naravno sve na srecu, ljubav i radost. Vase misli teku u boljem smeru, jer su vezane za jedno jedino bice na svetu.  Srescete svoju srodnu dusu i tek sada shvatiti kako ste se varali  kod drugih, misleci da su to one bile.

 

RAK

U dilemi ste ovih dana i u problemu koji vas se ne tice, a opet vas grize. Neke vama bliske osobe su se urotile jedni protiv drugih i nikako da izglade nesporazum. Vi volite i jedne i druge, ali vam je tesko da se mesate.Zato cete pokusavati naci nacina da ih pomirite.

 

LAV

U svadji ste sa jednom osobom, a stalo vam je do nje.Kad ste joj u blizini, vi je ignorisete i ponasate se nadmeno. Kad ste udaljeni, saljete joj pozdrave preko zajednickih prijatelja. Zasto to cinite, prvo joj dajete nadu pomirenja, pa je gazite licno?Odlucite se!

 

DEVICA

Pet minuta srece da vas snadje zelite i nek onda bude sta bude. Neka bude sve sto mora, jedino da malo budete srecni.Makar bili srecni dan i  vasa sreca trajala kratko! Nemojte ocajavati jer nikad se ne zna odakle nas vreba, bilo sreca ili tuga!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2