Naredna 72.sata dace vam nesto najbolje sto zivot moze da pruzi!

Naredna 72.sata dace vam nesto najbolje sto zivot moze da pruzi!

2023-05-19 0 By Admin

Nesto o cemu sanjate mozete i imati u narednih sedamdeset i dva sata,ali ne svi… Samo oni retki miljenici sudbine.

 

OVAN

Nije nista lose u tome sto ste se trenutno zapetljali. Svima se desava da se zapetljaju i da upadnu u dileme. Zato gledajte da se snadjete u svemu i da vase srce pocne da odmotava klupko.Vreme je da priznate  osecanja koja gajite u srcu. Neko jedva ceka da ih cuje.

 

BIK

Nesto vam se desava, a da niste sigurni sta.Jedna osoba ce vas iritirati a niste ni svesni zasto.Tek cete se moci  zapitati da li su to simpatije u pitanju, jer se mozda zaljubljujete. Odredite se u svemu i nemojte da se plasite i bezite, ako ste zaljubljeni.

 

BLIZANCI

Mozda ste se upustili u velike obaveze, cak vece nego ste spremni da ispunite. Zasto cinite tako  da se morate  truditi vise nego vam je nuzda.Srecom imacete uspeha jer ste jako vredni a povrh svega ste i snalazljivi. Sledi pomoc  osobe do koje vam je stalo.

 

RAK

Nesto vam se sprema, ali na vasu srecu lepo. Bicete jako iznenadjeni i pokusajte da se  ne trudite da sakrijete.Na vasem licu ce se sve videti i bicete  ponosni na sve.Vi ste jako srecni i zadovoljni, jer slede izjave ljubavi od one koja vam se svidja.

 

LAV

Nikako se nemojte zaliti na nesto, a da ne pokusavate da vam to nesto bude bolje.Morate i vi dati sve od sebe umesto sto cekate da se neke stvari dese same. Ako mislite na sukob sa jednom osobom, nece se resiti nista. Moracete vi da ucinite prvi korak.

 

DEVICA

Bicete u prilici da cete morati spustiti loptu i svoj ponos gurnuti u stranu.Neka se vase srce usmeri samo jednoj zelji, a ta je vezana za osobu sa kojom ste imali mali nesporazum. Zaboravite ponos i ono ko je kriv. Ako zelite srecu, morate nesto i zanemariti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2