Cetvrtak,petak i subota nekima ce biti dani za srecne odluke!

Cetvrtak,petak i subota nekima ce biti dani za srecne odluke!

2023-05-24 0 By Admin

Odluke  tek slede i ova tri dana ce biti vezana za srecne odluke ovim znacima!

OVAN

Odluke su pred vama i vreme je da znate i koje.Savet je samo da pazite sta odlucujete i da ne brzate. Znate nekada biti brzopleti i to vam se moze obiti o glavu.Ne brinite nista, no samo pre dobro razmislite, nego sto odlucite. Tako ce biti najbolje po vas i sve druge.

 

BIK

Od vas se ocekuje nesto jako veliko, poput koraka i nekog novog zivotnog preloma.Vreme je da budete svesni svega sto vas  vodi ka tome. Imate priliku da sada stanete na pravi put i da ne dozvolite nikome da vas odvraca na slepi kolosek. Njime gazite dugo i ovih dana okrecete novi list!

 

BLIZANCI

Vase su odluke uvek jako razmotrene i uvek dobro osmisljene. Zivot vas je ucio da uvek triput merite, pa tek onda secete. Zato cete i sada, posle mnogo razmisljanja da  stvari uzmete u svoje ruke. Donecete neku odluku a ona ce biti prava i pokazace se kao vrlo mudar potez.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Osecate se uskraceno za slobodu izjasnjavanja, kada je odluka u pitanju. Tu se uvek nadje vas partner da vas isprati onako kako ne ocekujete.I sada ce vam prekrajati nesto sto ste hteli i resili.Mada ste imali cvrste namere on ce vas pokolebati. Imate tri dana da resite dokle cete to trpeti.

 

LAV

Misli vam vec leta ka jednom bicu i vreme je za neke srecne odluke.Resicete da mu podjete u susret i da ga osvojite. Nema stajanja i niko vas nece spreciti da  mu budete sve. Na zalost, morate biti uporni, jer cete otkriti da imate suparnika.

 

DEVICA

Zelite da se istaknete u prvi plan i to cete i uciniti.Ovih dana ce vam se ukazati sansa, a vi gledajte da budete spremni.Vas partner vam se pokazao kao nekoko ce vam biti stepenica do uspeha. Jak je, ima ugled i vi cete uz njega preko noci da postanete vazni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2