Subota,nedelja i ponedeljak bice tri dana za srecu ovim znacima!

Subota,nedelja i ponedeljak bice tri dana za srecu ovim znacima!

2023-05-26 0 By Admin

Tri dana pred vama bice dani za srecu  samo ovim znacima!

OVAN

Imate  vreme za sebe  i zato ga i iskoristite.Gledajte da se nadjete na talasnoj duzini sa jednom  vagom. Od vas se ceka da budete spremni da iskoristite sve svoje sanse, i tako joj se priblizite.Vreme je da budete  uporni bas kao sto ce to biti i ona.

 

BIK

Od vas se ceka da budete uporni ova tri dana i da nadjete svoje  ciljeve. I krajnje je vreme da budete spremni da idete za svojim prioritetima. Od vas  ce jedan lav da ocekuje da ga pocastite paznjom.Jedan veliki korak je pred vama. Gledajte da se orjentisete na odredjene stvari.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Niste voljni za jedan veliki korak, ali  cete ga morati da ucinite. Bice da se radi o necemu vrlo vaznome, ali cete izbegavati vazne stvari.  Cak i na pitanje jedne osobe,  necete biti voljni da  trazite odgovore.Neke stvari ostavljate samo za sebe, i necete se izjasnjavati, bar u ovih tri dana.

 

RAK

Vec ste preumorni a vase obaveze su sve vece iz dana u dan. I naredne dane cete moci da se potrudite sto vise da obavite  sto morate.Ova tri dana cete se bazirati na vece poslovne zadatke, a onda cete lako.Nemojte da  se sve svede na obaveze, malo se okrenite jednom neznom bicu.

 

LAV

Ljubav ce vas nositi  i vreme je da budete mnogo odlucniji ovih dana. Zaneti ste onim sto vamje u sarcu i skoro da ste spremni da priznate da ste zaljubljeni. Od vas se ceka da budete odlucni da pokazete  sta zelite i da se opredelite ili za vezu, ili samo za drzenje.

 

DEVICA

Bicete prvi znak koji ce u ova tri dana da oseti pravu srecu. Vreme je da budete prepusteni osecanjima srca koja vas nose.Zaljubicete se i to ce biti znak da se prepustite osecanjima koja ce zaista biti iskrena i cista. Ljubav ce vam biti uzvracena.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2