Poslednjih sest dana ovog meseca, nekim ce znacima biti vreme za poslednju sansu!

Poslednjih sest dana ovog meseca, nekim ce znacima biti vreme za poslednju sansu!

2023-05-25 0 By Admin

Niste spremni da priznate, ali u poslednjih sest dana jednom zodijaku je vreme i poslednja sansa da zaigra na otvorenu kartu…

 

OVAN

Vreme je da budete svesni svega i sta hocete i koliko mozete. Sta je ono na cemu se zasnivaju vasa htenja i zelje, i koliko ste spremni da ih sledite. Ako cete stati na prvoj prepreci, zalud se trudite.Onda je mnogo bolje da se ne zanosite u zeljama i vreme je da sredite prioritete.

 

BIK

Niko vas nece zaustaviti u  vasim zahtevima da ih ispoljite vec jednom. Sklanjali ste se dugo i odavno od  svega, cak i od svojih komentara.Sada necete dozvoliti niko da vas sprecava da kazete ono sto mislite i ono za sta ste u pravu. Vreme je da se izjasnite.

 

BLIZANCI

Niste vise spremni da cutite jednoj vodoliji koja vama upravlja. Stalno vas usmerava u svim sferama zivota i ovih dana cete joj se zestoko suprostaviti. I vi ste od nje  mnogo cutali i niste se bunili, ali sada je vreme da joj pokazete da joj niste marioneta. Ne zelite da vas bilo ko koristi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

RAK

Vreme je da zaigrate na otvorenu kartu  kod jedne  device.Dugo vas je ignorisala i vreme je  da sada sagleda i vase i svoje greske. Ako je i cinila pogresne stvari ranije, sada  je red da ih ispravi. Bar sto se tice gresaka koje se ticu vas.Vi joj samo pruzite priliku i videcete sta ce se desiti.

 

LAV

Od vas se ceka da ostanete po strani sa svojim ubedjenjima. A kako vas ubedjenje vodi, zaljubljeni ste u jednu  vagu. Nije vreme da cekate, vec da ucinite neke odredjene korake koji ce vas povesti ka njoj.Ako vas osecanja budu ka njoj i dalje vodila, vase ubedjenje u ljubav je tacno.

 

DEVICA

Mnogo ste gresili prema jednom raku, a on vas je voleo. Dok je zeleo vasu blizinu, vi ste ga jako ignorisali. Ovih dana cete shvatiti da ste gresili prema njemu i da vas tek sada grize savest. Mozda je vreme da resite sta cete  i smislite nacin kako biste se kod njega iskupili.

Nastavakna sledecoj strani…

Stranice: 1 2