Subota,nedelja i ponedeljak bice tri dana za srecu ovim znacima!

Subota,nedelja i ponedeljak bice tri dana za srecu ovim znacima!

2023-05-26 0 By Admin

VAGA

Trudite se da vam se sto pre priblizi jedan  ovan jer vam se svidja. I on nece biti ravnodusan na vase male signale koje cete joj slati ova tri dana. Samo  vam fali da budete uvereni u licna osecanja srca i tako cete ovih dana da krenete u zagrljaj sreci. Bicete drugi  srecni zodijak u ovim danima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Mogli biste da budete  neko ko ce nauciti da spusti loptu. Verujte i da je vreme za to i pustite  malo vremenu da se srede neke stvari. Od vas se ceka da budete  spremni na odredjene korake i da znate sta vam je ciniti. Vreme je da se malo urazumite.Sagledajte sve okolnosti oko sebe.

 

STRELAC

Niste voljni  da samo radite, vec se zelite uporedo i posvetiti jednoj osobi.Ona zasluzuje mnogo vise, ali se mozete  potruditi  da joj posvetite znak paznje. Jedno vreme ste je zapostavljali, ali je red da konacno pokazete da vam je stalo do te osobe. I da joj obrazlozite da se mora i raditi.

 

JARAC

Osecate veliku tugu u srcu, a niste ni svesni da necete vise biti tuzni. Tri dana koji slede, bice vasa tri dana za srecu i radost. Vreme je da se ohrabrite i da pokazete da ste spremni da iznesete sva svoja osecanja na videlo. Radujte se onoj koja vas voli jer ce vam ovih dana ljubav biti uzvracena.

 

VODOLIJA

Osecate da ste pod pritiskom jedne  skorpije  koja vas stalno opseda. Ponasa se kao da vas zeli samo za sebe i da je ljubomorna na sve oko  vas. Vreme je da budete spremni da saslusate malo i druge osobe oko sebe. Vreme je da budete odlucni u nekim stvarima, i pokazite svima sta zelite.

 

RIBE

Ako budete spremni da se odlucite za jedan veliki korak, sve ce se i promeniti. Dakle, od vas se samo ceka da donesete odluku koja ce sve promeniti u vasem zivotu. Malo su ova tri dana da se nesto promeniti moze. Tako svi mislimo, ali verujte da cete se uveriti u to na licnim desavanjima.

Stranice: 1 2