Ciganske karte otkrivaju sta vam donosi naredni period:Nekome sledi prava zivotna oluja!

Ciganske karte otkrivaju sta vam donosi naredni period:Nekome sledi prava zivotna oluja!

2023-05-28 0 By Admin

Ciganske karte  vam vide svasta nesto, a svakom posebno i drugacije…

OVAN

Ciganske karte  vam vide velike dogadjaje koji  vas vode u nove dane.  Vreme je da vas ocaraju neke stvari  ali cete morati biti i oprezni.Neko vam se svidja i vreme  je da mu pridjete sa punim srcem.Nikako  da vas  nadje povoljna prilika, ali cete je imati uskoro.Sami je nadjite!

 

BIK

Ciganske karte ce vas baciti u dilemu zbog jedne osobe. Vreme je da saberete svoje misli i da joj se  obratite bas onako kako i zamisljate. Dilemu srca morate  resiti kako god znate i umete. Pazite sta je ono sto zelite i sta je ono sto je oko vas, misleci na svoje okolnosti koje su vam.

 

BLIZANCI

Ciganske karte  vam vide jedan novi susret na koji cete poloziti velike nade. Od vas se ceka da budete  spremni  da te nade koje imate  i iskoristite. Od vas se cekaju vase velike odluke da ih donesete  i da pokazete da ste spremni za nove korake.  Mogli biste susret da iskoristite!

 

RAK

Ciganske karte vam vide veliko razocarenje i vreme je da se  potrudite da ga prihvatite.Nemojte da ocajavate vise nego sto treba, vec pokazite da cete  znati da prihvatite ono sto je.Vreme je da se  potrudite da ga ne cinite vecim, no sto jeste. Jedna osoba  ce vas razocarati i bas se od nje niste nadali tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Ciganske karte vam zele pokazati kartu pomirenja ali i zahtev da ucinite prvi korak.Zasto se radujete vise nego biste to i hteli da priznate? Ucinite prvi i odlucjuci korak  i pokazite sta vas je  nateralo da se iznenadite i da ponovo zablistate u punom sjaju. To se bude zaspale emocije.

 

DEVICA

Ciganske karte  vam vide uskoro pobedu nad  onim za sta se borite.Pobedicete svoje suze izdajice koje su vam do sada dale  samo tihu patnju. Da ste preboleli i da ste uspeli da nacinite novi korak, to ce videti bas svi u vasoj okolini. Vreme je da se postavite u prvi red i krenete dalje.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2