Ponedeljak,utorak i sreda:Naredna 72.sata donose srecu!

Ponedeljak,utorak i sreda:Naredna 72.sata donose srecu!

2023-05-28 0 By Admin

VAGA

Na putu za srecu sa jednim lavom, naci ce vam se i jedan opasan suparnik.Niste ni sumnjali da postoji, ali tek ovih dana cete saznati. Morate biti i jasni i glasni da pokazete da ga volite i da ga necete lako prepustiti. Vreme je za srecu i to cete pokazati i dokazati svom snagom i svim srcem.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Srce ce da vas opominje da se morate pozvati naljubav. Okanite se proslosti i svega sto je  bilo i ucinite  nesto za sebe.Pred vama su lepi dani  i eto razloga za srecu. Ucinite nesto za sebe ilepo i korisno. Za pocetak okrenite novi list i krenite od nule.

 

STRELAC

Susret koji cete imati bice povod za srecu, a da niste ni pomisljali da moze. Jedno lepo lice ce vam oduzeti pamet jer cete se u momentu zaljubiti.Od vas se ocekuje da budete spremni da se upustite u novu vezu.Imate sanse da se odazovete svome srcu, a i zov na ljubav ce doci i sa druge strane.

 

JARAC

Svidja vam se jedna osoba, ali nikako da joj se nadjete u drustvu. Vreme je da budete spremni da se suocite jer cete imati direktan susret. U satima koji slede naci cete se u drustvu gde ce se odigrati taj pogled  vasih ociju.Mozda vam ne moramo reci da vam se pruza sansa za srecu.

 

VODOLIJA

Srce vas vuce na jednu stranu, a vas razum na drugu stranu. Previse ste bolecivi na jednu osobu i vasa bolecivost prelazi sve granice. Posto ste prisutni srcem, a ne razumom, ucinicete svesnu gresku.Nesto cete uciniti pogresno, i jasno da ce zakazati vas razum.

 

RIBE

Mozda mozete da se malo  i opustite i da predahnete.  Inace ste  jako umorni i vreme je da predahnete. Bicete pozvani u drustvo koje ce vas ocekivati, ali cete tesko da se odazovete. Ako je deo tog drustva jedna osoba, i vi je ne volite vise, zasto se onda ne odazivate pozivu?

Stranice: 1 2