U narednih 72.sata moguca prosidba ovim znacima!

U narednih 72.sata moguca prosidba ovim znacima!

2023-05-29 0 By Admin

VAGA

Naredna tri dana cete moci da se okrenete  sebi  i da dobro razmislite o onome sto vas ceka.  Moracete da resite  sta je  ono sto biste mogli da ucinite i da resite svoju situaciju. Pred vama je da se  cupate iz dileme i da budete spremni da se  odredite kojim cete smerom.

 

SKORPIJA

Vasa osecanja vas vode  do jedne osobe  i pokazite joj da je volite. Od vas se ceka da budete spremni da se  ohrabrite i da joj pokazete da je volite.Ako pokazete da vam je stalo, budite spremni i da ispratite svoja osecanja.Samo od njih ce zavisiti sta cete dalje.

 

STRELAC

Imate mnogo obaveza ali ste prebukirani i od ranije. Vreme je da budete spremni i da vam se pridruze i vasi prijatelji u pomoc. Od vas se ceka da ne zapostavite jedno nezno bice, zbog brojnih obaveza. Pokazite mu da  ste spremni  da se zalozite svim snagama.

 

JARAC

Od vas se ceka da budete spremni da se okrenete jednom  biku.Vreme je da  kazete srcu  da vam je stalo do jedne osobe, i da necete od nje odustati. Vase srce vas mora odvesti  napred i tako cete pokazati  da vam je stalo.I on  nece biti ravnodusan, pa slede moguca iznenadjenja.

 

VODOLIJA

Mnogo ste vredni, pa cete biti i u narednim satima. Od vas jedna skorpija ocekuje da uspete u svemu i da joj budete podrska u svemu. Osim toga cete moci da  joj budete i vetar u ledja u jednoj situaciji u kojoj ce se naci uskoro. Da li je vase prijateljstvo iskreno, ili samo iz koristi?

 

RIBE

Vasa sreca je moguca ako vas partner pokaze da vas voli. Uporno zelite da vam stalno govori o ljubavi, dok se on nekako uzdrzava od izliva osecanja. I ne slutite da vam se  sprema  jedno veliko iznenadjenje. Vec razmislja da vas zaprosi, i verovali ili ne, sledi moguca prosidba!

 

 

 

Stranice: 1 2