Pocetak novog meseca ce mnoge razocarati,a evo i zasto!

Pocetak novog meseca ce mnoge razocarati,a evo i zasto!

2023-05-30 0 By Admin

VAGA

Osecate radost sto je kraj meseca i pocetak novog. Nije vam doneo bog zna sta, a odneo vam je kojesta.Zeljno cekate da ga ostavite za sobom i da se zaborave lose stvari, mada niste bas svesni promena koje slede. Nadate se da ce biti na bolje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Od vas se ceka da budete  odgovorni za neke korake koje cete uciniti. Bas onoliko, koliko ste odgovorni  i za ono sto ste ucinili. Vreme je da budete spremni da se  okrenete jednoj osobi koja ce vas zeleti u svoju blizinu. Da li to nova ljubav kuca na vasa vrata?

 

STRELAC

Niste spremni da se dodvoravate bilo kome, jer to ne cinite.Idete za onim sto zelite i kad nesto hocete, to i mozete. Ipak cete biti u prilici da se okrenete boljim stvarima. Jedna osoba ce vam postati deo vaseg srca i deo novog meseca. Bice vam najveci prioritet.

 

JARAC

Ljubav vas veze za jednog ovna i zelite da ga usrecite. Zato cete ciniti bas sve da mu budete deo buducnosti. Pocetak novog meseca ce vas pribliziti jedno drugome i vreme je da se potrudite da mu pokazete da ga volite i da ga zelite usreciti.

 

VODOLIJA

Nesvesni  ste desavanja u zadnje vreme i zato vam je  sve zbrkano u glavi.Osecate se zbunjeno u glavi i vreme je da se rese neke vase nedoumice.Saberite se i vidite sta cete dalje i sta je ono sto vi zelite.Sledite svoje srce i idite za najvecom zeljom srca.

 

RIBE

Spremni ste za nove dane i nove korake. Srce vam zeli da sledi jednu vagu, i nemojte posustati na putu do nje. Nikad se ne zna da li ce vam biti dostupna i da li cete je osvojiti. Zato idite ka njoj i sledite srce. Ako ne uspete, necete zaliti, a velike su vam sanse.

Stranice: 1 2