Naredna 72.sata:Evo sta vam donosi prva tri dana juna!

Naredna 72.sata:Evo sta vam donosi prva tri dana juna!

2023-05-31 0 By Admin

U naredna sedamdeset i dva sata, sledi fantastican pocetak necega lepoga samo ovim znacima…

 

OVAN

Prva tri dana juna donose velike promene. Srce vam kuca za jedno novo sutra jer imate velika ocekivanja. U najavi vam je fantastican pocetak necega lepoga. Nece vam se sve svesti na uobicajene stvari i vase brojne obaveze. Imacete sansu za jedan susret, a bice, ni manje, ni vise, no susret sa vasom srodnom dusom.

 

BIK

Konacno cete moci da odahnete jer vas cekaju malo manje stresne situacije.Imali ste ih mnogo u zadnje vreme i sada je vreme da se malo odmorite.Morate da punite baterije za naredne dane i da se okrenete nekim novim koracima. Pred vama su neke situacije koje cete moci da iskoristite za nove korake.

 

BLIZANCI

Ovaj period vam se pokazao kao fantastican, pa i da ne bude takav dalje, bicete zadovoljni. Prezaposleni ste u zadnje vreme i sati pred vama mogu biti sati za srecu. Ako nista drugo, imacete  svoj licni razlog da proslavite svoj datum. Vi cutite i cekate da se vas partner seti i da bude prvi u nizu onih koji ce vas iznenaditi.

 

RAK

Tuzni ste, a opet znate da se morate okrenuti novim danima. Kao da ste zbunjeni nekim poslednjim desavanjima, nikako da se sredite.Sve sto se desilo, desilo se tako kako zivot nosi, i vi tu nista ne mozete. Samo od vas zavisi sta ce vam doneti ovi dani, los ili fantastican obrt stvari! Ova tri dana ce doneti svasta nesto.

 

LAV

Moracete vi da ucinite nesto da vam se posreci ili da vam krene napred. Nemojte cekati da se to desava samo od sebe i da vase srce uzalud ceka. Ako ste lav, hrabar i mocan, pokazite to i na delima. Jedna devica misli da biste bili fantastican par, pa zasto joj ne izadjete u susret?

 

DEVICA

Srce vas vuce ka jednom lavu sa kojim biste bili spremni da udjete u vezu. Smatrate da pristajete jedno drugome i da biste mogli da cinite sve za njega.To je samo dokaz vase ljubavi i zaljubljenosti, pa cete imati sansu da pokazete sta osecate. On ce vam prici ovih dana, i pred vama fantastican pocetak neceg lepoga.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2