Naredna 72.sata:Evo sta vam donosi prva tri dana juna!

Naredna 72.sata:Evo sta vam donosi prva tri dana juna!

2023-05-31 0 By Admin

VAGA

Niste spremni da pokazete da ste svesni  svoga srca i onoga na sta vam ono ukazuje. Vuce vas ka jednoj skorpiji, a ona se ponasa kao da ne primecuje. Ucinite bas sve da joj dokazete da cete voleti  svim srcem. Naterajte je da vas ne ignorise, nego da vas srcem prihvati.

 

SKORPIJA

Niste slepi kod ociju, samo se pretvarate da ne vidite  ono sto vam se servira. Jedna vas vaga i gleda i voli, i  cak i da vam i ne prizna, govori vam njen pogled sve. Zelite da je jos malo drzite u neizvesnosti, ali necete bas dugo.I sami osecate da sledi fantastican pocetak nove veze koja samo sto se nije desila.

 

STRELAC

Morate sami da licno poboljsate svoje emotivno stanje. Osecanje vas vuce ka jednoj osobi, ali ste se predali unapred. Zasto se predajete, a da niste nista ni pomislili da pokusate, a kamoli da ste pokusali? Morate nesto sami da resite i ucinite jedan odlucujuci korak.

 

JARAC

Ovih cete dana moci da se odlucite na jedno veliko  poglavlje.Od vas se ceka da pokazete da ste svesni ozbiljnosti svojih prilika.Zato budite odlucni u pokusaju da napravite odredjen korak.  Neka bude jasan i konkretan u odnosu na ono sto vas  je do sada kocilo da pokazete. Pred vama su nove sanse!

 

VODOLIJA

Gazite neke stvari koje su vam ranije bili nepokolebljivi stavovi.Sta se to desava i sta vas vuce tome da cinite drugo od onoga sto mislite i govorite?Da li tako zelite jednu osobu u svoju blizinu ili se tek nadate da cete je pridobiti na laksi nacin? Imate sansu, pa je iskoristite kako mislite da je najpogodnije za vas. Bice ovo tri dana za odluke.

 

RIBE

Ne smete rizikovati ljubav jedne osobe, samo zato sto sumnjate u nju. Vezi u kojoj ste, morate dati sansu da zazivi i da ocvrsne,  kako biste postali pravi par. Od vas se ceka da budete jaki i odlucni, a ne sumnjicavi.Sve cete morati resiti razgovorom sa partnerom pa i ono sto sumnjate. Tri dana koja slede ce promeniti mnogo toga.

 

Stranice: 1 2