Vrlo uskoro:Jednom zodijaku sledi fatalan susret, drugom najveca greska!

Vrlo uskoro:Jednom zodijaku sledi fatalan susret, drugom najveca greska!

2023-05-30 0 By Admin

U smeni raspolozenja, tuge i srece je pred vama,a jednom zodijaku i za fatalan susret!

 

OVAN

U smeni tuge i srece, i vama se sprema neki mali preokret.  Sledi jedan zanimljiv susret. Vreme  je da se okrenete napred i da tacno znate sta zelite. Ovo su prioriteti  i neka i budu moguce ostvarivi u narednom periodu.Pokazite sta zelite i kuda idete u narednim danima.

 

BIK

Spremate se da pokazete da cete voleti jednu osobu i da cete uciniti sve za njenu ljubav.Mozda ce naredni dani da donesu nova raspolozenja. U smeni srece i tuge, i vama je vreme da sretnete jednu osobu i da odahnete dusom.Ne nadate se skoroj sreci, ali mozda nesto mozete drugo naci da vam bude zanimacija.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Sledi vam jedan veliki i neocekivani  susret, koji ce vam se pokazati kao fatalan. Od vasih osecanja ce zavisiti sta cete i sta ciniti dalje.Vreme je da budete spremni u smeni rapolozenja, srece i tuge, da se za srecu i izborite. Dosta je bilo tuge.

 

RAK

Vode vas misli ka jednom ovnu i jednoj staroj ljubavi. Hteli biste da je obnovite i da osnazite osecanja koja su se nedavno pocela radjati. Sada biste mogli da se okrenete novoj sreci koja vam je na pomolu i da iskoristite svoju sansu. Ovaj put je ne smete prokockati.

 

LAV

Ne smete se upustati u neka razmisljanja i iznosenje komentara.Nece vam biti na mestu, pa je bolje da ih sacuvate za sada. Suzdrzite se i nemojte da pricate  neke stvari koje bi vam mogle da pokazu kontra efekat. I u smeni raspolozenja, mogli biste da pokavarite sve lepo.

 

DEVICA

Konacno ste pomireni sa svojom pozicijom i konacno  ste svesni nekih cinjenica.Cak i ako ste se bunili i drzali se gordo, sada je vreme da pokazete  da ste svesni  svega.Ono sto je ,tu je, i vreme je da prihvatite sve. Tek kad se pomirite sa cinjenicama, bice vam lakse.

Nastavak  na sledecoj strani…

Stranice: 1 2