Ovaj zodijak ima veliku tajnu, ali u narednih sedam dana istina izlazi na videlo:Nekom sledi kajanje!

Ovaj zodijak ima veliku tajnu, ali u narednih sedam dana istina izlazi na videlo:Nekom sledi kajanje!

2023-06-01 0 By Admin

Ljubav:

Ljubav jarceva je posebna prica i uvek prica za sebe.Vi ste u ljubavi tako nezni i dobri i tako pozrtvovani kada volite. Ne postoji nesto sto ne biste ucinili za svoje voljeno bice, samo ako vam da sansu.

Kad nekog volite, cinite to iz dubine  duse i do zadnjeg atoma snage. Cak  i da se radi o labavoj vezi, vezi koja nema buducnost, vi cete se izboriti da pokusate sve sto se moze. Za vas je ljubav osecanje koje moze da ima dve strane medalje inikada ne padate naprvu loptu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ako vam ubace crv  sumnje, vi cete tiho patiti i necete nista reci. Cucete sta se govori, ali cete licno zeleti da otkrijete sta se radi oko vas i u vasoj vezi. Trazicete razloge za to sto veza slabi, a necete odmah napadati. Smatracete sebe krivim i trazicete gresku prvo u sebi,a tek onda u partneru.

Vasa  dugo skrivana tajna da volite nekoga ko vas  i ne gleda, pa cak i nikad vas nije primetio.I dok on ide za nekim drugim, vi idete za njim.Znate da je to ljubav na slepo, i da je samo sa vase strane! Osecate da i sada patite, a kamoli da ce vam zadati samo dublju patnju, ali ne mozete protiv sebe.

I kada tek  odustanete od ljubavi koja je tajna, ta ce se osoba na drugoj strani zeleti da vrati vama. Bice povredjena od one osobe za kojom je isla, kao vi za njom.Vasa tajna da samo nju volite, izaci ce na videlo dana, a nju ce stici kajanje!

Nece morati da vam trazi  oprostaj, dacete ga unapred. Jer srcu se ne naredjuje koga ce da voli i da li je neko zasluzio da mu se prasta i oprosti…

Zdravlje:

Vase zdravlje je dosta solidno, ali malo zahvaljujuci vama licno.Bas zato sto ste mirni i tihi i ne reagujete naprecac. Imate takta, spremni ste na kompromise i uvek na otvoren razgovor.To vam drzi zdravo mentalno stanje.

Mogli biste da povedete racuna o zdravlju svojih zuba ,i da vise vremena boravite na otvorenom. Mozda vam fali kondicije, ali to je zato sto ovisite o radnom mestu u zatvorenom prostoru.

Stranice: 1 2