Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Tri naredna dana ce biti magicna!

Horoskop za nedelju,ponedeljak i utorak:Tri naredna dana ce biti magicna!

2023-06-03 0 By Admin

 VAGA

Ljubomora vam pravi velike probleme. To je ono sto moramo da kazemo. Samo ostanite ono sto jeste i fokusirajte se na ono do cega vam je stalo. Bitno je da u svakom trenutku znate da postoji neko ko je spreman da vam bude podrska.

 

 SKORPIJA

Sve je doslo na svoje. Sada su pred vama dani za pravu ljubav. Ovo ce biti tri dana kada cete moci da kazete da uzivate. Kada se neko kao vi trudi i kada neko kao vi ume da voli pre ili kasnije i pronadje svoju srodnu dusu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 STRELAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme za ljubav. Dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo. Bitno je da ni u kom slucaju ne odustajete od svojih zamisli. Neka vas srce vodi kroz zivot.

 

 JARAC

Bitno je da imate na umu da su sada pred vama dani za pravu ljubav. Dani za emocije.Vama ce ova tri dana biti dokaz da se kolo srece okrece. Prosli ste  mnogo toga ali dolaze dani kada cete moci da kazete da ste dobili ono do cega vam je stalo.

 

 VODOLIJA

Ljubomora vase voljene osobe vam jako smeta. Ne znate sto se ona tako ponasa. Ono sto je vazno da znate jeste da vas iskreno voli. Ona se samo plasi da ne ostane bez vas. Voli vas iskreno i spremna je da vam to i dokaze.

 

 RIBE

Ono sto moramo da kazemo jeste da je jednom raku stalo do vas. Da li ce se medju vama nesto desiti je samo na vama. Ali treba da znate da vas on voli iskreno i da mu je stalo toliko da je spreman da ceka da vi budete spremni za novu ljubav.

Stranice: 1 2