Evo kojim znacima sledi poziv bivse ljubavi – trazice oprostaj i jos jednu sansu za vas!

Evo kojim znacima sledi poziv bivse ljubavi – trazice oprostaj i jos jednu sansu za vas!

2023-06-05 0 By Admin

Vazno je da kazemo da je greska ako toj osobi odmah date jos jednu sansu. Ma koliko da je volite, nemojte da dozvolite da tek tako predjete preko svega sto vam je uradila.  Nemojte da joj dozvolite da se igra sa vama na bilo koji nacin. Neka vam dokaze na  delu svoju promenu. Stavite joj do znanja da vam sada nista ne znace njena obecanja i da zapravo zelite da vam na delu dokaze da se kaje sto nije umela i znala da vas sacuva. Ukratko receno, jasno je da je ovog puta spremna na sve kako bi vas vratila… Ali, iz opreza   zbog onog iz proslosti, vi ne smete da dozvolite da joj olako date priliku. Mislite o tome.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 JARAC

Bivsa ljubav vas i dalje voli. Vi dobro znate da ona prema vama nije ravnodusna ali je problem u tome sto vi u ovom trenutku imate  osecaj da  vam je malo sve sto ona cini ne bi li vas vratila u svoj zivot. U pravu ste, izvesno je da ona ovog puta ne cini sve sto bi ste vi  zeleli, ali imajte na umu  da ce doci do toga da vam trazi oprostaj. Buduci da se radi o osobi koja je inace jako ponosna, vama bi ovo trebalo da bude dokaz da je toj osobi iskreno stalo do vas.

I samim tim, vi ne treba mnogo da razmisljate o tome da li da sa njom nastavite tamo gde ste stali. To itekako moze da bude ljubav koja je prava i koja ce imati  lepu buducnost. Naravno, ukoliko je to ono sto vi iskreno zelite.

Stranice: 1 2