Utorak,sreda,cetvrtak:Slede silna iznenadjenja za ove znakove zodijaka!

Utorak,sreda,cetvrtak:Slede silna iznenadjenja za ove znakove zodijaka!

2024-04-29 Off By Admin

   Doslo je vreme da se zavrsi april. Evo sta donosi zadnji dan  aprila i prva dva dana maja sudeci po horoskopu.

 

OVAN

Silna iznenadjenja slede. Vi cete biti znak koji ce moci da kaze da je silno voljen. Postoji neko ko vas voli iskreno i ko je spreman da se bori za vas. Sve ostalo je na vama. Uzivajte u naletu emocija koje vam slede jer je nekome iskreno stalo da vas osvoji,a onda i usreci.

 

BIK

Ono sto moramo da kazemo jeste da ce ovo biti sjajni dani za ljubav. Itekako mogu da uslede iznenadjenja. Neko iz vase proslosti sa vama zeli da pokusa jos jednom i na vama je hoce li to i da se desi. Razmislite o tome sta vam treba i ponasajte se u skladu sa tim.

 

BLIZANCI

Vazno je da kazemo da ce naredna tri dana doneti pravu ljubav. Neko je iskren prema vama i voli vas kao sto vas niko nije voleo. Ucinite onako kako nalaze srce i znajte da je pitanje vase srece sada samo u vasim rukama. Bas nista nece biti nemoguce kada ste vi u pitanju.

 

RAK

Moramo da kazemo da je doslo vreme da se okrene kolo srece. Vama sledi prilika da u svoj zivot vratite nekoga iz svoje proslosti. Neko je spreman da vam dokaze da se kaje sto nije umeo da ceni ono sto je sa vama imao. Sve ostalo je samo na vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Ljubav vam nedostaje. Moramo da kazemo da nema nimalo sumnje da naredna tri dana mogu da donesu iznenadjenja. Doci ce do toga da vam neko na delu svoju ljubav dokaze i pokaze. Sledi vam ostvarenje jedne velike zelje i ljubav o kakvoj ste mastali.

 

DEVICA

Vazno je da znate da vas voli neko ko vam je samo prijatelj. Ali, ta osoba sa vama zeli mnogo vise od prijateljstva. Ostalo je samo na vama. Nemojte obecavati ono sto niste u stanju da ispunite jer iznenadjenja itekako mogu da uslede. Sreca ce biti tu.

 

Nastavak na sledecoj strani….

Stranice: 1 2