U naredna 72.sata:Ovom zodijaku sledi odluka koja menja sve, a evo kome ce se ostvariti zelja!

U naredna 72.sata:Ovom zodijaku sledi odluka koja menja sve, a evo kome ce se ostvariti zelja!

2023-06-06 0 By Admin

VAGA

Kako bi bilo da vasa odluka da menjate sebe, izadje na povrsinu? Necete verovati, ali ce vas jedan jarac da natera da cinite i nemoguce stvari. Zbog njega cete menjati svoje stavove i bicete spremni na sve, pa cak i da neka ubedjenja menjate za njegova. Bicete vrlo voljni i spremni da se okrenete  u smeru njegovih pogleda  jer ste ludo zaljubljeni u njega.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Ako pokazete bar malo razumevanja u satima sto slede, sve ce biti dobro. Vreme je da vasa jedna ispravna odluka promeni bas sve u vasem zivotu. Vreme je da se snadju  oni oko vas i da shvate da ste konacno postupili onako kako nisu ocekivali. Da bi vam naredni sati bili vedri, doneli ste ono sto je bilo nuzno, najrazumniju mogucu  odluku.

 

STRELAC

Jedna  vas riba prati kao senka vasa i zeli vasu blizinu.Od vas se ceka da postupite spremno i da znate sta vam je dalje ciniti. Gaji nezna osecanja prema vama i nikako da se dese  prilike da vam ih i pokaze. Mozda ce sati sto slede biti pokretac govora srca. A ono sto ono ima za reci, samo su izlivi neznih osecanja koja su i jaka i postojana.

 

JARAC

Zaljubljeni ste u nekoga, ali nikako do njega da doprete. Srce vas vuce ka jednoj ribi, pa kako bude !Vidite da imate mnogo suparnika oko sebe, ali niste spremni ad odustanete od nje. Srcu ne mozete naredjivati ni da ne voli, niti da se zaustavi.Samo vas vuce napred i tera u nove sanse da  pokusate sve da je osvojite.

 

VODOLIJA

Vrlo ste nervozni u zadnje vreme i gledajte da vam se  to ne odrazi na naredne dane. Menjajte raspolozenje, ma kakav bio razlog sto ste takvi. Samo sebi cinite gore, i vreme je da se  potrudite da budete vedriji i mnogo pozitivniji. Vasa volja da li cete biti spremni na druzenje, ali na sve oko sebe morate poceti da gledate mnogo  drugacijim ocima.

 

RIBE

Vasa sreca je sto vas neko voli i sto oko sebe imate udvarace. Na vamj je da sami procenite iskrenost njihovih osecanja.I ne samo osecanja, vec i njihove namere. Vecina ih se lepi za vasu lepotu i samo bi avanturu sa vama. Neko vas jako voli i samo bi jedna osoba i vasu ljubav, ali i da vas licno usreci. Vreme je da je prepoznate!

Stranice: 1 2