Narednih 72.sata, bice dani magije ljubavi i srece za ove zodijake!

Narednih 72.sata, bice dani magije ljubavi i srece za ove zodijake!

2023-06-07 0 By Admin

Dani magije i neocekivano lepih desavanja, bice za ove znakove zodijaka u naredna sedamdeset i dva sata…

OVAN

Nemate nista odredjeno  cemu biste se mogli nadati,a dani magije su za vas nedostizni.Navikli ste da ste jako strpljivi i to vas i drzi budnim i razumnim. Ni do cega se ne dolazi tako lako, samo se to nekima cini. Od vas se zna da ste spremni da se druzite i da trazite nacin kako doci do jednog raka. Bicete i pazljivi i oprezni, i to vas uverava da cete ciniti nepogresive korake.

 

BIK

Nikako da se snadjete na polju emocija, ali vas jedna a osoba tera  na njih. Kao da se zaljubljujete, da odgovorite na zahteve srca a da toga niste ni svesni.Od vas se ocekuje da budete spremni da odgovorite na zahteve srca. Zasto ne biste pristali da svoje srce i poklonite, a za uzvrat da dobijete ljubav, i da vam uslede dani magije?

 

BLIZANCI

Srce vas vodi jednom strelcu, a rak vas ludo voli.Nalazite se izmedju dve vatre, pa bi bilo dobro da znate koga  biste izbegli.Svakako da postoji sansa  da se mozete opeci i da vas ponese samo plamen zanosa. Zato se dobro preispitajte sto se tice osecanja i sto vas vuce jednoj od te dve osobe:Zanos, ili zaista cisto i iskreno osecanje?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Vasa je sreca da ste spremni da se okrenete jednoj osobi. Za vas slede dani magije jer ce jedan lik da vam se dodvorava. Nece to biti niti licemerno, niti koristoljubljivo  nametanje.Nosice ga srce ka vama i zelece na bilo koji nacin da vam se nadje u blizini. Oseticete se voljenim, i radujte se, ali i uzvratite osobi koja vas cini srecnim.

 

LAV

Vec dugo pokusavate da se okrenete napred i da okrenete list. Mozda ce naredni sati da budu bas sati namenjeni za to. Vreme je da uradite nesto vrlo konkretno i jasno, i da se zna sta vam je zelja i koji su vam ciljevi. Njima morate tezite cak i kada vam ne ide onako kako treba i kako ste ocekivali.

 

DEVICA

Konacno ste ucinili jedan ispravan korak i resili ste da se okrenete napred.Odavno je bilo vreme da se srede vasa osecanja i da se zna sta vam je ciniti. Sada idite napred, ali bez osvrtanja i na desavanja i dane sto su bili nepovoljni.Vreme je da naredni budu bolji.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2