Ovi parovi zodijaka su sada bivsi,ali uskoro se vracaju jedno drugom!

Ovi parovi zodijaka su sada bivsi,ali uskoro se vracaju jedno drugom!

2023-06-09 0 By Admin

A kada shvatite da je to ono pravo i kada ponovo budete jedno kraj drugog, onda  cuvajte to sto imate i nemojte nikada vise da dozvolite da tudja misljenja i stavovi uticu na vas. Vi imate prava da birate koga cete voleti. I sve dok niko ne pati zbog toga, i dok ne dirate tudje, i dok vasa sreca nije gradjena na tudjim suzama..  Sve dok je tako, treba da znate da je ljubav jedino vazna. Zivite svoj zivot. Imate samo jedan, ne dozvolite da vam drugi pricaju kako treba da ga prozivite…

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 SKORPIJA I LAV

Vas dvoje ste dva sveta.Ali ono sto je izvesno, medju vama postoji ono nesto. I vama sudbina daje novu sansu, pod uslovom da je to ono sto vi licno zelite.  Dakle, ovo je ljubavna prica  koja moze da ima svoj ljubavni nastavak ukoliko oboje  odlucite da se borite za ono do cega vam je stalo.

Moramo da kazemo da je sve moguce kada ste vi u pitanju i da ste vi par zodijaka koji ima velike sanse  za ljubavnu srecu i uspeh. Istina je da ste jako razliciti, ali moramo da kazemo da je cinjenica da znate sta je ono sto zelite i da umete da se za to i izborite!

Stranice: 1 2