U naredna tri dana:Sledi upozorenje,ali i lepe vesti ovim zodijacima!

U naredna tri dana:Sledi upozorenje,ali i lepe vesti ovim zodijacima!

2023-06-10 0 By Admin

Dok nekim znacima sledi upozorenje, nekima ce stici i lepe vesti kojim se ne nadaju…

OVAN

Niste spremni za neka nova  delovanja, ali cete morati biti.Od vas se ocekuje da se pokrenete i pokazete konacno ono sta biste hteli. Da znate samo da jedan rak za vas ima lepe vesti, ali ceka na odredjene vase korake. Kad pocnete vi delovati, on ce da vam kaze sta ima za reci! To sto cete cuti bice upozorenje na mogucu srecu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Od vas se neko nada da cete mu konacno uzvratiti i pokazati da imate odredjene  namere sa njime. Vi se jos uvek uzdrzavate, umesto da jednom budete direktni. Pokazite sta je ono sto biste zeleli, i nemojte da se kockate sa osecanjima.Ni svojim, niti tudjim, jer bi vas moglo kostati tuge.

 

BLIZANCI

Negde ste se trebali odazvati a niste, i to ce doci na temu razmatranja.Jeste da je situacija  malo neprijatna, ali moracete da ubuduce znate sta je neki red. Mozete izbeci neke manje bitne stvari, ali neke vazne, ne dolazi u obzir.Moracete naci priliku da se izvinete jednoj bliskoj osobi, jer upozorenje da ste je povredili, moglo bi vas opeci.

 

RAK

Vasa sreca ce da se razlije u lepom raspolozenju vasem i mozete se nadati lepim danima. Vazno je samo cuti ono cemu se nadate da hocete i sve ce biti kako treba. Jedan bik ce da bude vrlo smiren u poziciji koja nije bas prijatna, a to ce vas radovati. Bilo je vreme da se ne srdi zbog svega sto cuje.

 

LAV

Postali ste tako tihi i tako neprimetni  i kada ste u drustvu. Uvek ste bili srdacni i puni energije, pa cete pokrenuti lavu pitanja sta se sa vama desava. To jedna osoba razmislja kako da vam pokaze sva svoja osecanja, a vi jedva cekate  da cujete.Slobodno se smejte, cucete ono sto zelite.Upozorenje je da cete postati veseliji, ne smete zanemariti.

 

DEVICA

Sledi upozorenje da budete mudri i da ne brzate. Ne samo u nekim odredjenim stvarima, vec nemojte nikako da zurite ni sa recima, ni sa koracima.Neko bi na prevaru da vas navede da donesete jednu odluku koja bi za vas bila pogresna.Primite ovo kao upozorenje, i pazite sta cinite.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2