Prelepa naredna 72.sata, ne svima, vec samo ovim znacima!

Prelepa naredna 72.sata, ne svima, vec samo ovim znacima!

2023-06-11 0 By Admin

Sedamdeset dva sata bice prelepi,ali samo retkim znacima…

OVAN

Sedamdeset i dva sata vam donose susret koji ce vas jako zainteresovati.Necete ni pomisljati da ste nametljivi, mozda i suvise dosadni.Ucinicete sve da se upoznate sa njom,a mozda caki vise od obicnog poznastva.Pred vama lepi sati.

 

BIK

Sedamdeset dva sata vam donose neke nove intrige. Ne volite to, ali ste u vezi sa nekim ko se time bavi. Zato cete se naci u jednoj nezahvalnoj situaciji koja vas nece uciniti srecnim. najbolje ce biti da se distancirate dok se rese neciji nesporazumi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Sedamdeset dva sata vam donose lepu i opustenu situaciju. Konacno cete da malo predahnete i da se ponasate sigurno i opusteno u krugu svoje porodice. Neko ce vas iznenaditi, ali i obradovati svojim dolaskom. Nekoga koga niste dugo videli, a pozeleli ste ga.

 

RAK

Sedamdeset dva sata  ce vas prijatno iznenaditi jer cete biti u drustvu. Mozda niste planirali susret  i druzenja, ali prijatelje necete moci da odbijete.Osim toga, neko ce vas jako zainteresovati  jer ce to biti jedan novi lik.Delovace na vas kao osvezenje, vrlo vedro i pozitivno.

 

LAV

Sedamdeset dva sata ce vam biti prilicno teski.Ne fizicki, no cete se naci u neprijatnoj situaciji sa bivsom. Jedan skup drustva u kojem cete biti, naci ce se i ona.Kao da su vas sile neke htele da se nadjete u blizini, na jednom mestu i u pogresno vreme. Mozda je ispit osecanja na pomolu.

 

DEVICA

Sedamdeset dva sata ce srusiti neke vase brane i granice koje ste sebi postavili.Zasto i zbog koga, jos ne mozete ni da zamislite, a kamoli da pretpostavite. Ali onim sto vam se pokaze kao cinjenica i sto otkrijete, sokirace vas. Nista manje nego sto ce vas iznenaditi vase sopstveno srce!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2