Utorak,sreda,cetvrtak:Sredina nedelje donosi nove radosti i tuge ovim znacima!

Utorak,sreda,cetvrtak:Sredina nedelje donosi nove radosti i tuge ovim znacima!

2023-06-12 0 By Admin

Sredina nedelje koju cine naredna tri dana,donece  nove tuge i radosti ovim znacima…

OVAN

Sredina  nedelje vas  tera  da se okrenete  novim danima koji slede i donose nova desavanja. Tacno znate sta i kako ce se odvijati stvari.Naravno, tice se nekih odredjenih stvari, gde cete morati  da pokazete svoj stav. Vasa ljubav ce vas povesti stazom novih radosti i tuge. Svesni ste da je sve to zivot i sastavni deo jedne veze.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BIK

Vasa sreca je da mozete bar da se druzite sa jednom osobom.Ona vas je jako zainteresovala i stalno biste sa njom provodili sve sate. Sa njom gubite svaki kompas i orjentaciju za vreme.Cak vam i sati u razgovoru sa njom  prekratki i ne znate kad prolete. Zapitajte se da li se to vase srce zaljubilo?

 

BLIZANCI

Sredina nedelje ce vam doneti neka mala iznenadjenja i sitne radosti.Imacete brojne obaveze u planu, ali malo predahnite.Kad vam se desi neocekivano drustvo, nemojte da se nervirate. Razmisljate pozitivno, i budite ubedjeni da  se taj trenutak vise nece ponoviti nikad vise ponoviti. Sve je prolazno,a posao nece nikuda i nikada pobeci.

 

RAK

Uporno od sebe i svojih osecanja i zelja, ali i svojih strahova. Bezite, a niste svesni da se kad tad morate suociti sa sobom. Da se morate suociti sa svojim osecanjima, sa onim sto vas koci da priznate da ste zaljubljeni u pogresnu osobu.  Vreme je da se okrenete svome primeru i da ucinite nesto konkretno i direktno.

 

LAV

Vasa ljubav bi vas volela da ste malo drugaciji, ali ste i vi tvrdoglavi.To znaci da ste oboje isti i da ne date jedno drugome za pravo. Stalno se nadigravate,  i likujete ako ostvarite svoj naum, u odnosu na planove onog drugog. Tako necete moci! Ili trazite kompromis, ljubavi radi, ili se odlucite da  popustite.Ako zelite biti skupa, jedno uvek mora popustati.

 

DEVICA

Sredina nedelje je pred vama a vi se potrudite da vam bude dobra.Pokazite sta vas cini srecnim, kakva su vam osecanja i koje planove imate.Samo ce od vas da bude  potrebno sta vam je ciniti i sta biste prvo trebali.Vase smernice ce biti u  liniji jedne vage.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2