Naredna 72.sata bice dani bas kao po zelji ovih znakova!

Naredna 72.sata bice dani bas kao po zelji ovih znakova!

2023-06-13 0 By Admin

Dani kao po zelji ovih znakova, bice oni u naredna sedamdeset dva sata…

OVAN

Dani sto slede nece biti bas po vasoj zelji, ali ni toliko losi. Vi ste skromni, pa cekajte da vas  nadju neki novi sati. Imacete nekih lepih trenutaka, i mada su beznacajni, vama ce znaciti.Znate kako izgleda sreca, ali cete sada da shvatite da srecu cine i male stvari.  Uzivacete u sitnim radostima, bas kao da vas je snasla ogromna sreca.

 

BIK

Opet se povlacite u sebe i pocinjete da se osamljujete. Taman ste imali  jedan bolji period, pa se opet zavlacite u samocu svojih zidova. Vreme je da nacinite neki rez, i da se preispitate, zasto to cinite? Da li je to iz navike, zato sto vas ne razume okolina? Ili se zaljubljujete a niste sigurni, pa ne smete da nikome poverite?

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Nesto se desava i ovi dani nisu po zelji vasoj, vec nekih drugih.Zasto dozvoljavate da se neki drugi mesaju u vas zivot i da vam namecu ono sto hoce? Napravite neki odredjen korak, ucinite nesto sto je po vasoj volji! Lupite sakom od sto i pokazite da imate dovoljno godina i da vam ne treba tutor.Ovih dana ce vam se ukazati prilika.

 

RAK

Niste miljenik zvezda i nikako da dodju dani po zelji. Bice i toga, i nemojte da se opterecujete. Mozda biste morali da nesto ucinite sami i da se po zelji i ponasate.Ne onako kako drugi hoce, nego onako kako biste vi zeleli.  Zato nacinite jedan novi korak i sve ce vam biti drugacije i dostupnije.

 

LAV

Zelite pomirenje  i po zelji da vas bivsi partner ucini prvi korak. Moracete znati da se i on dvoumi sta uciniti, ali je jako ponosit. U vasem slucaju do pomirenja ce doci samo ako ucinite presedan, bilo koje od vas. Kompromis cete morati uciniti svakako, pa sto pre shvatite, pre cete znati sta da ucinite.

 

DEVICA

Vasa sreca ce biti na pomolu ovih dana  i vreme je da se osmehnete. Ovo dani ce vam biti bas kao po zelji.Zato se ohrabrite i pokazite da ste spremni za bolje dane. Vreme je za jednu bolju periodu vaseg zivota, a ona pocinje ovih dana. Tek cete se radovati, pa budite zadovoljni sto vas je nebo pogledalo.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2