Utorak,sreda,cetvrtak:Sredina nedelje donosi nove radosti i tuge ovim znacima!

Utorak,sreda,cetvrtak:Sredina nedelje donosi nove radosti i tuge ovim znacima!

2023-06-12 0 By Admin

VAGA

Osecate da vas srce vuce ka jednoj devici koja vam ide u susret. Vasa ce sreca biti sto ste vec resili da se odazovete njoj i pokazete osecanja.Kad se nadjete na pola puta,tacno cete moci da procenite sta  vas zanima.Oseticete se spremnim da se odmah  nadjete u zagrljaju srece koja je napomolu. Osecanja ce vam biti uzvracena.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Niste spremni da se radujete osobi do koje vam je stalo jer je vidjate sa drugom. Zaljubljeni ste u nju, i ne mozete se smiriti sto je sa drugim. Vreme je da se okrenete novim koracima, i da se zna da je to za vas nemoguca ljubav. To cete i otkriti, pa ce sredina nedelje da vam donese tihu tugu i pomirenje sa cinjenicama.

 

STRELAC

Pokazite sta cete dalje i kako cete postupati ovih dana.Pred vama su jako ozbiljne obaveze i vreme je da se i sami uozbiljite. Nemojte da sve shvatate olako, vec se okrenite zadatku koji ce se naci pred vama. Srce ce vam kucati takmicarskim duhom, pa cete imati sanse da pobedite.

 

JARAC

Zahuktale su vam se velike obaveze, a vi radite punom parom.I naredna tri dana cete ispunjavati svoje obaveze kao i uvek.Vredno i radno cete provesti ove dane, mada cete moci malo da odahnete  posle radnog vremena.Imacete sanse za jedan susret koji ce vas dici iz korena.I zainteresovace vas toliko da cete zaboraviti tezinu obaveza.

 

VODOLIJA

Ne znate kako da se snadjete ovih dana jer cete imati veliku dilemu. Naci cete se na udaru nekih situacija  koje vam nece biti  prijatne. Vasa dilema ce biti vezana za pitanje sta uciniti i kako postupiti u danima sto slede.Osecate beskrajno  zadovoljstvo da uticete na jednu osobu.I probajte svojim stavovima da je privolite da vam se prikloni.

 

RIBE

Niste sigurni da ce dani sto ih cini sredina nedelje ,biti vasi lepi dani. Cak i da ne budu, ne mozete nista uciniti, po pitanju jedne osobe. Srescete bivsu ljubav i pokusati da gajite sanse novog pocetka i pomirenja u najavi.  Sta cete uciniti i kako cete se postaviti  prema njoj, tek je pitanje sati.Mozda vam probude nove nade i donesu sitne radosti.

Stranice: 1 2