Zadnja sansa za pomirenje i srecu!Vreme je da znak zaboravi na ponos!

Zadnja sansa za pomirenje i srecu!Vreme je da znak zaboravi na ponos!

2023-06-14 0 By Admin

Ta osoba ocekuje vasu  poruku, ocekuje vase izvinjenje.  Ukoliko se to ne desi uskoro, jednostavno ce krenuti dalje i dati sansu nekome ko ce umeti da ceni ono sto sa njom ima, ono sto vi niste znali.  A onda cete  tek da shvatite koliko ste pogresili sto ste svoj ponos i ego stavili ispred glasa svog srca. Moramo da vam kazemo da dolaze dani kada je u vasem zivotu sve moguce i kada vam sudbina daje sansu da nastavite tamo gde ste stali.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Zaboravite na ponos. Zaboravite na ego. Slusajte samo svoje srce i dozvolite mu da vas ono vodi kroz  zivot. U tom slucaju necete zazaliti,  jer sreca ce biti uz vas, samim tim sto je voljena osoba  tu. Osoba koja je spremna da vam oprosti, da vam da jos jednu sansu. Mislite o tome.

A za slucaj da odlucite da se vodite onim sto kaze vas razum, da vam ponos bude zvezda vodilja, i to je u redu, pod uslovom da ste spremni da snosite posledice svojih odluka. Ljubav postoji i ona je obostrana, ali da bi se izborili za nju vi morate neke svoje stavove da menjate. I da kazete sta je ono sto zelite, da priznate da se kajete. Vazno je da kazemo da cuda postoje, ali da se cuda dese samo onda kada smo spremni da idemo ka svojoj sreci!

Stranice: 1 2