Tokom narednih tri dana slede izuzetni dogadjaji:72.sata za pamcenje!

Tokom narednih tri dana slede izuzetni dogadjaji:72.sata za pamcenje!

2023-06-15 0 By Admin

Naredna 72.sata ce biti izuzetni sati  za tri znaka zodijaka na emotivnom planu…

OVAN

Sve sto zelite jesu izuzetni sati sa voljenom osobom. Vase voljeno bice  vas malo igniorise, a vi cete morati da nadjete razlog tome.Vas partner se mozda ljuti bez razloga, a na vama je da otkrijete zasto. Kako ste mogli da pomislite da se moze ljutiti bez razloga? Mozda ste nesto pogresno rekli, pa razgovarajte.

 

BIK

Pred vama su dani da trazite svoj mir i da dobro razmislite. Gledajte da se osamite kako biste skoncentrisali misli i sabrali ih. Nemojte da donosite odluke koje bi bile na brzinu donete. Verujte da biste pogresili, jer imate nesto vazno ispred sebe.Odluka mora biti i ozbiljna i definitivna.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Niste svesni da vas  neko gleda i trebate mu se  radovati. Od vas se ceka da pokazete svoje simpatije, kako biste ga ohrabrlili.Ceka  na vase poglede  kako bi mu dani bili izuzetni, pa gledajte da  budu i vama. Zasto se ne okrenete novoj vezi  kad vam se moze desiti da i vama ovi dani budu izuzetni.

 

RAK

Nece vam ovi dani biti bas posebni, mada se i ne nadate. Moracete imati mnogo strepljenja ovih dana jer cete imati neke lose trenutke.Nece vam ici sve  kako treba i onako kako bi trebalo.Mada se nikada ne raspravljate, na pomolu vam je jedna rasprava. Gledajte da kazete sve sto niste do sada, i sve sto mislite.

 

LAV

Vas uspeh je u tome  sto uvek kontrolisete svoju situaciju. Cak i da ne uspevate u tome, od vas ce  ocekivati da budete svemoguci. Vreme je da pokazete da cete uciniti sve da se dese neke lepe stvari.Zato nastojte da ucinite sve sto je do vas, i do vaseg uticaja, kako bi dani koji slede bili izuzetni. Ne samo vama, vec i vasem partneru.

 

DEVICA

Imate neke preostale obaveze da zavrsite, a jasno vam je da kasnite.Ne morate bas sve  uvek na vreme, ali se trudite da  vas niko ne uzima  za opomenu. Zato i ne zelite da  prekoracite zadati rok, mada vam jedna osoba odvlaci misli. Nikako da vas shvati  da ste zauzeti obavezama i da ne mozete na sve strane.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2