Tokom narednih tri dana slede izuzetni dogadjaji:72.sata za pamcenje!

Tokom narednih tri dana slede izuzetni dogadjaji:72.sata za pamcenje!

2023-06-15 0 By Admin

VAGA

Vreme ce vam pokavariti sve planove koje ste imali do sada.Taman ste bili isplanirali sto pre zavrsiti obaveze i posvetiti se sebi.Nije da vas nece sreca, ali vam nece poci za rukom ono sto ste naumili. Zeleli bi se naci u drustvu jedne odredjene osobe, ali vam to nece poci za rukom.

 

SKORPIJA

Izbegavate prisustvo jedne osobe,  i nikako je ne volite u svojoj blizini. Niste ni sami svesni zasto i kojim povodom, ali vam se ne da da joj posvetite paznju. Naredne dane biste mogli da dobro  razmislite o svojim razlozima i da se okrenete  resenju.Mozda vam se dopada, pa je ignorisete iz straha  da joj se necete dopasti vi.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Svoje obaveze privodite kraju, i pokazite da vas  ocekuje uspeh. Ako ste dali sve od sebe, morate se i  radovati njemu, jer nista necete dobiti ako ne dajete sebe. Tako biste morali da doprinesete i na svom emotivnom polju, da se popravi i da konacno i vama uslede kompletno izuzetni dani u svemu.

 

JARAC

Vec ste spremni da date sve od sebe, ako to bude vredelo.Jako ste vredni i strpljivi u svemu, ali vas  opet ne stize bas sve po zasluzi.Uvek vam se cini da ce neki drugi da vise uzivaju i zive duplo bolje od vas. Vi ste mozda suvise iskreni pa se i zalite, dok oni uvek kriju sve svoje probleme.

 

VODOLIJA

Previse ste vezani za osobu koja vas jednostavno  podstice na nove uspehe.Do sada ste cinili sve po njenoj zelji, ali je vreme da vam ona i uzvrati.Od  vas se ceka da budete  ono sto je ona i navikla, tu uvek za nju, i samo za nju. Zapitajte se ovih dana da li ona cini nesto za vas, ili samo vi za nju? Nece vam se svideti odgovor.

 

RIBE

 

Vas je zelja da ovi dani budu lepi, a da li ce biti uspesni i izuzetni po bilo cemu, zavisi  od mnogo cega. Prvenstveno ce zavisiti od mnogih faktora, ali i od osobe koja vam je prirasla srcu.Probajte da je privolite da ove dane provede sa vama i da uzivate u druzenju. Rad i obaveze nece pobeci, a kad se udruze dvoje, sve ce postici na vreme.

Stranice: 1 2