Cetvrtak,petak i subota:U najavi bracna ponuda ovom znaku!

Cetvrtak,petak i subota:U najavi bracna ponuda ovom znaku!

2023-06-14 0 By Admin

Dani koji slede  bice vreme  da se najavi bracna ponuda ovom znaku!

 

OVAN

Pred vama  je novi korak koji cete morati da prosledite sami. Cinite samo ono sto vam srce zeli, a znajte da sledi veliko iznenadjenje.Ponuda koja ce stici do vas, resice sve vase dileme. Na vama je da ne oklevate puno, vec da donesete brzinsku odluku.BIce to odluka koja menja sve u vasem zivotu.

 

BIK

Vasa razmisljanja idu u krug i nikako da vas izvedu na pravi put. Od vas se ceka da budete spremni da nadjete prioritete i da se vodite njima.Mislite tako u prazno, misli vas ubise, a nista ne resavate.Od vas se ceka da budete spremni da se nadjete na pravom putu i pri pravim odlukama. Nesto cete odluciti, jer moracete tako!

 

BLIZANCI

Pred vama jedna nova situacija u kojoj cete se naci. Radujte se sta vas  vodi, jer vase srce ce vas povesti novoj ljubavi. Okrenite joj se punim srcem i radujte se sto vam se desava. Vreme je da zaboravite sve svoje bivse, dok je ponuda za srecu u toku. Bar joj se nadate da ce vas naci, jer osecate je u najavi nove veze.

 

RAK

Vasa sreca ce stici iznenada, a da joj se nadali niste. Bice u liku jedne lepe device koja vas gleda zaljubljenim ocima. Mozda ste je ignorisali ranije i da znate da ste pogresili.Zato cete sada svojom paznjom da joj probate nadoknaditi bas sve propusteno. Verujte da cete nekim delom i uspeti u tome.

 

LAV

Vec je vreme da razmislite onovoj dragoj i da okrenete novi list. Srce ce vas povesti tamo gde se vasa ljubav deli na pola.Isli ste pogresnim putem zeleci samo jednu osobu kraj sebe. Sada cete videti da ona nije zelela vas, i da je vreme  da se okrenete nekoj drugoj.  Nekoj koja ce vam uzvratiti ljubav  za ljubav.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

DEVICA

Razum vas vuce nazad, a srce pravo ka jednom raku.Odavno vas simpatise, ali to niste uzeli za bitno. Tek cete znati da ste propustili mnogo, i shvaticete i koliko. Vreme je da vam se srca nadju na istoj talasnoj duzini, te da se okrenete jedno drugome.Na vama je da i sami priznate da ste to i zeleli odavno.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2