Vasu osobu ponos sprecava da se javi? Ako je ona rodjena u ovom znaku, ocekujte poruku ili poziv!

Vasu osobu ponos sprecava da se javi? Ako je ona rodjena u ovom znaku, ocekujte poruku ili poziv!

2023-06-16 0 By Admin

Samo morate da imate na umu da je ovo osoba koja je  svesna zivota, i koja ne pristaje lako na to da se zbog nekoga menja u bilo kom smislu.  Shodno tome, morate da imate na umu da je ovo znak koji ce  ocekivati da od vas dobije istu kolicinu  paznje i ljubavi koliko  on vama da.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Dakle, dragi nasi, ako je vasa voljena osoba rodjena u znaku ovna i ako vam se ne javlja, znajte da je samo pitanje trenutka  kada ce to da se promeni. Jer vas iskreno voli i jer je iskreno  srecan samo kada je pored vas.  Istina je da ste mozda jako dugo cekali da vas ovan stavi ljubav na prvo mesto… Da ste mozda predugo patili, da ste na neki nacin izgubili i nadu da ce vasa ljubavna prica da se nastavi, ali’ ljubav je  emocija koja   ne moze da se ospori.

Vrlo brzo vam stize taj ljubavni znak. Dokaz da je toj osobi i dalje stalo i da ste joj iskreno vazni i bitni. To je ono sto je najvaznije od svega,ali  kada se ta osoba usudi da  zaboravi na ponos, vi uradite isto. Tad nemojte glumiti neosvojivog, vec joj dokazite  i pokazite na delu koliko se radujete  sto vam se javila. Koliko vam je zapravo stalo.  Ovan jeste znak kojem je ponos naglasen, ali mu je dusa vecito zeljna ljubavi. Dajte mu je, i ne brinite, sreca ce da vas pogleda…

Stranice: 1 2