Tokom narednih dana, sreca ce se useliti u zivote ova dva znaka,ali jednom ce biti tesko i bolno!

Tokom narednih dana, sreca ce se useliti u zivote ova dva znaka,ali jednom ce biti tesko i bolno!

2023-06-17 0 By Admin

Tesko  da bi sreca mogla da poseti vecinu zodijaka, ali ovom ce bas biti jako tesko i bolno ovih dana…

 

OVAN

Tesko i bolno vam je palo sto vas jedna osoba ignorise.Bili ste spremni da ucinite bas sve za njenu ljubav.Od vas se ocekuje da se okrenete u drugom smeru i da ne prosite mrve njene ljubavi.Kad shvati sta je u vama izgubila,stici ce je kajanje. Neka vam naredni dani pomognu da savladate tesko i bolno razocarenje.

 

BIK

Planirate malo vise druzenja, i to vam je najpametnije za sada.Previse ste se zakljucali u tisinu svojih zidova.Osamljeni ste, pa cete ovih dana morati da popravite i svoje vladanje i svoje raspolozenje.Pred vama je sansa za srecu, susret sa jednom vodolijom.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Vasa emotivna slika ce biti  malo bolja, ali tesko da ce se neke bitnije stvari promeniti.Zato gledajte da se snadjete i da  cinite nesto sto bi vas povelo napred. Vreme ce biti da se oboje izjasnite i da pokazete sta  osecate i sta je ono sto zelite. Vise vam ne vredi stajati u mestu.

 

RAK

Suvise ste u staticnoj situaciji, da to prevazilazi cistu monotoniju.Zato se okrenite ovih dana nekim novim koracima.Ako vas je partner zanemario, ucinite vi nesto da mu to i dokazete. Vreme je da reagujete bilo kako, bolje nego sto prihvatate da stojite u mestu, bez koraka i ideja. I bez odgovora na pitanje zasto?

 

LAV

Partner ce vas zapostaviti a da to nicim niste zasluzili. Vasa je sreca uz njega, ali on to jednostavno ne vidi sa vama.Tesko i bolno ce vam biti da dobro sagledate istinu i jos teze da je prihvatite. Pratite srce, i ako vidite da mu se ne uzvraca ljubav, nemate izbora. Znacete sta da cinite.

 

DEVICA

Najbolje ce biti da narednih dana  probate da dobro razmislite. Niste bas u nekoj dobroj situaciji, pagledajte ad je nacinite boljom.Jedan vas  jarac zeli u svoju blizinu, a vi biste i dalje gledali u onog kovas ne primecuje.Dok imate sansu za srecu, iskoristite je i bicete srecni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2