Tokom narednih dana, sreca ce se useliti u zivote ova dva znaka,ali jednom ce biti tesko i bolno!

Tokom narednih dana, sreca ce se useliti u zivote ova dva znaka,ali jednom ce biti tesko i bolno!

2023-06-17 0 By Admin

VAGA

Jedna se skorpija nada da cete joj dati sansu, pa joj ucinite. Izadjite u susret osobi koja ce vas zaista moci da usreci, vise nego ikada  iko. Mozda je ona bas vasa dugo sanjana sreca a da to niste jos sebi priznali.Vreme je da sebi priznate sta osecate i punog srca donesete vaznu odluku. I da se ta odluka tice nje, naravno!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKORPIJA

Sledi vam sreca kojoj se niste nadali, mada  ste je prizeljkivali. Zato ce vasi dani pred vama da budu u vasem znaku. Vreme je za pravu srecu koju ste i prizeljkivali, bas koliko ste se i plasili da je nikada necete imati.Pred vas ce biti  stavljena jedna odluka i vase je samo da prihvatite i nista ne pitate.Vodice vas vase srce.

 

STRELAC

Saznanje koje vas ceka ovih dana za vas ce biti jako bolno i tesko.Nesto cete saznati i to ce za vas biti nepovoljno.Negde ste u dusi i znali da je to na pomolu.Ali da ce vas tako zaboletii da ce vam biti tako tesko, niste pretpostavili. Bilo kako bilo, ne dajte da niko otkrije vasu tugu.Ima ih koji je jedva cekaju na vasem licu.

 

JARAC

Tokom narednih dana ce se moci da rasvetle sve stvari vezane za jednu skorpiju.Odavno je htela  vase drustvo i vreme je  da je pocastite svojim drustvom.Ali  i ljubavlju kojoj se od vas nadala, vreme je da je obaspete.I ona ce vama da uzvrati ljubav za ljubav i radujte se da je tako.

 

VODOLIJA

Tesko cete se odluciti da se opet vezujuete za neku osobu. Imali ste lose iskustvo i nije vam se posrecilo, pa sada se plasite ljubavi. Vase izigrano poverenje koje ste ukazali jednoj osobi, bice izigrano.Zato cete naredne dane ispratiti tesko, zeleci da se nikada ne ponove.

 

RIBE

Vec ste hteli neke svoje zelje da stavite na tapet posmatranja.Vreme je za vase zelje vezane za jedno bice.Za sada, vase ce obaveze da cekaju, a vi morate sto pre da ispunite zelju srca.Vezana  je za jedno bice i sve cete uciniti za njega. Ne cekajte da vam se ukaze sansa, napravite sansu sami sebi.Ucinite nesto za svoju srecu licno vi!

 

Stranice: 1 2