Lav i Devica: Karma ce vas nagraditi za dobrotu!

Lav i Devica: Karma ce vas nagraditi za dobrotu!

2023-06-20 0 By Admin

Karma ce da zaigra vaznu ulogu u zivotu ovih znakova, pa ce jednoga nagraditi za dobrotu…

LAV

Posao

Nije da vam nece ici uskoro, ali se radujte sto ce vam biti pruzena nova sansa. Niste ni zakazali, nego vam je malo zapelo na nekim odredjenim smernicama.Sada je vreme da dobro uvidite svoje greske i da postavite svoje ciljeve. Oni bi trebali da podrazumevaju sagledavanje svega sto ste radili, ali i licno priznanje licno pocinjenih  gresaka.Samo jednoga morate biti svesni!

Nemojte da bezite od njih, niti da pred njima zatvarate oci.Jeste lav i kao radnik i kao licnost, ali gledajte da je i vama moguce sve sto i drugim ljudima.Budite covek samo, i saberite sta imate sabrati. Iz drugoga ugla cete lakse da sagledate sve ono sto sada ne vidite.Jednoga morate biti  svesni ipriznati sebi,akone i svima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Jednoga puta ste imali sansu i vi  ste sansu propustili,  ali drugu sigurno, niti hocete, niti smete. Bice to sansa koja obecava prelepa desavanja, zaradu i malo boljeg ziviota. Zato cete biti ponosni sto vam se ukazala, a da joj se vise niste nadali.  Uskoro cete raditi nesto vrlo  konkretno i vase ce zanimacije da idu uzvodno. Spojicete nesto lepo i korisno, i to ce vas malo i zaneti, a malo baciti u dilemu.

Trazicete  neke savete, traziti nejasnoce koje ne postoje, samo da biste se nasli u blizini jednoga bica.  Ustvari, vi cete se zaljubiti u kolegu, pa cete svoje radne poslove da obavljate rado, s ljubavlju i bez poteskoca.Do sada ste strogo odvajali posao od emocija, samo vam to sada nece ni malo smetati.U  svakom slucaju cete napredovati.

Ljubav

Jednoga puta ste imali sansu, koju ste propustili, ali ovoga puta cete je iskoristiti. Bili ste poslovni i tako ste se postavlajli i niste dali osecanjima da vam se mesaju u posao. Uskoro cete shvatiti da ste se zaljubili jednoga dana kada ste se sreli sa pogledom tamnih ociju.

Bice to neko vrlo blizak vasem radnom mestu, i ma kako pokusali, necete moci da mu odolite. Nece ni ta osoba biti ravnodusna, ali cete se boriti da prvo krijete osecanja. Kad se jednoga trenutka vase srce ne bude htelo da slozi da krijete osecanja, vi cete ih priznati njoj. Bicete svesni da rizikujete, ali cete zaigrati na otvorenu kartu.

Na vasu srecu, nece  vam se desiti nista lose.Volecete i ljubav ce vam biti uzvracena, pa cak ce brzo procvetati. I kako vasa ljubav bude cvetala iz dana u dan, tako ce i vas posao napredovati.

Uskoro cete biti srecni i uspesni.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2