Lav i Devica: Karma ce vas nagraditi za dobrotu!

Lav i Devica: Karma ce vas nagraditi za dobrotu!

2023-06-20 0 By Admin

DEVICA

Ako ste trpeli do sada, ne zalite, uskoro ce vas karma nagraditi za vasu dobrotu i strpljenje!

Posao

Nemojte se brinuti, niti zaliti ako ste sve do sada samo radili i trpeli.Verujte da ce vam se to jednoga dana i isplatiti.A da ne poverujete, to ce biti vrlo uskoro. Do sada ste se snalaqzilikakoste umeli, i trcali ste na sto obaveza.Od vas se ceka da budete svesni nekih novih obaveza, onih koje ce vam se dodatno isplatiti.

Pored svojih uobicajenih poslova na radnom polju, vama ce se pruziti sanse da prosirite posao.Pokazacete svoje vredne ruke,svoju pamet i dobrotu u svemu. I verujte da cete biti nagradjeni zbog svega.Vreme je da dodjete do jednoga vaznog zaljucka, a taj je da  vam se strpljenje u svemu troduplo isplatilo.Napredovacete!

 

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ljubav

Vasa solidarnost sa svima i neprocenjiva ljubav cistoga srca, ucinice vas najboljom osobom. Svi ce zeleti da budu u vasem okruzenju, pa cak i mnogi sarmeri. Svi do jednoga ce od jednom poceti da vas gledaju sa obozavanjem. Vi cete ipak odabrati samo jednog sto ce vas gledati kao da ste jedina osoba na svetu.

Vreme je da se vase emotivno polje  izgradi i da stupite u vezu, sto i hocete. Srce ce vam odabrati  jednu osobu i pozelece  ad vas sudbina nikad ne rastavi. Sve ce vambitilepo,tako da ce vase emotivnopolje ad procveta.Vasa veza ce biti lepa, ispunjena ljubavlju i osecanjem da imate krila. To vas karma nagradjuje za dobrotu.

Bicete srecni poslovno i emotivno!

 

 

Stranice: 1 2