Ovan ce saznati velike vesti,Lavu se menja zivot,Strelac dobija drugu sansu…

Ovan ce saznati velike vesti,Lavu se menja zivot,Strelac dobija drugu sansu…

2023-06-21 0 By Admin

 

 LAV

Vi ste neko ko je napravio velike greske kada je u pitanju proslost. I vi to znate. Imali ste i ljubav i srecu ali vama je prosto sve bilo malo. I zato, tek sada, kada je kasno, zapravo shvatate koliko ste pogresili. Imali ste nekoga ko vas je voleo, imali ste nekoga ko je bio vasa prava ljubav, i vi niste znali to da cenite. Mislili ste, valjda, da ce ta osoba zauvek da prasta, da razume, da vas ceka, i to vam je bila najveca greska ikada.

Ne, ma sta da uradili, nije moguce da tu osobu vratite u svoj zivot. Ona vas prosto vise ne voli. Sada voli sebe, i zna dobro da ceni sebe i svoju vrednost. Sve ono sto niste umeli vi da joj pruzite, pruzila joj je neka druga osoba. A vas tek ceka kajanje kada postanete zaista svesni velike greske i jos vecih posledica koje su nastale iz nje.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Moramo da kazemo da je doslo vreme da vi budete nagradjeni. Vi ste znak koji je uvek pokusavao da usreci one koje voli. Koji je uvek pokusavao da se nadje svima ono sebe. Vi ste znak koji je odavno zasluzio da karma ucini svoje, i konacno je i taj dan dosao. Tarot vesti za vas su odlicne, skoro pa idealne. Nastupa niz lepih dana, velike srece u vasem zivotu. I vi ste onaj znak koji ce imati srece i na polju ljubavi, kao i na polju karijere. Moguce je da cete bas na radnom mestu upoznati osobu koja ce vas voleti na nacin na koji zelite i na koji zapravo zasluzujete.  

Samo je vazno da ne odustajete od onog sto naumite, jer je sada sreca tu, i imacete je koliko budete imali hrbarosti.

Stranice: 1 2