Kratko,jasno i precizno:Ova dva znaka ce uzivati tokom naredna 72.sata!

Kratko,jasno i precizno:Ova dva znaka ce uzivati tokom naredna 72.sata!

2023-06-22 0 By Admin

Ako ikada, sada ce kucnuti necijih pet minuta, i uzivace ova dva znaka u naredna sedamdeset dva sata!

OVAN

Od vas se ocekuje nesto i vec i sami pretpostavljate i sta je to.Uzivace vase srce kad pokaze  svoja osecanja, onoj prema kojoj i ima emocije. Ako vam se do sada nista nije desavalo sto bi vas usrecilo, sada je vreme! U narednih sedamdeset dva sata bice vasa sreca na pomolu.

 

BIK

Ovih dana uzivace neki oko vas, pa zasto ne biste i vi?Pustite na volju svojim osecanjima koja su u vasem srcu.Sve dok ne pokazete jednom raku svoja nezna osecanja, necete biti voljeni i srecni.Mozda samo malo fali da se pokrenete i da pokazete  osecanja. Ukazace vam se sansa i za vasih pet minuta i vreme je da je koristite, ako ikada, sada!

 

BLIZANCI

Vasa sreca ce vas  zaobici, ali nikako da se sredite i da je sami sebi donesete. Ako vam se sansa za nju ne ukazuje, nadjite vi nacina.Gledajte da vi nadjete nacin koji vas  moze da povede u bolje dane i u nova desavanja. Uzivanje nece zaostati, samo ako se potrudite.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

RAK

Sve vam se okrece na bolje, mada i dalje imate nekih poteskoca.Od vas se ocekuje da krene sve kako mora i da to prihvatite bas kako tece. Mozda jos malo pocekate pre nego se dese neke odredjene i zeljene stvari.A dok ne bude vreme za to, resavajte prioritetne stvari.

 

LAV

Vasa je sreca da se mozete osloniti na svoje instikte.A ono sto vam oni sada govore, nece vas usreciti, no ce vas dodatno oneraspoloziti. Neko vam cini spletke od kojih  vas boli glava i nemate mira. Ne znate ni ko, ni zasto to cini, mada mozete da pretpostavite  o kome se radi.Pitacete se stotinu puta, kako je to moguce?

 

DEVICA

Uskoro cete se radovati, ali jos malo se morate potruditi da budete strpljivi.Mada ste na  ivici zivaca, smirite se jos neko vreme.Uskoro ce da se srede sve vase nejasnoce i resice se neke stvari od kojih ste odustali. Trebace vam neko ko ce vas sprecavati da cinite  gluposti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2