Kratko,jasno i precizno:Ova dva znaka ce uzivati tokom naredna 72.sata!

Kratko,jasno i precizno:Ova dva znaka ce uzivati tokom naredna 72.sata!

2023-06-22 0 By Admin

VAGA

Vec se radujete sto ce se neke stvari ovih dana da razjasne. Vreme je za velike promene i cim se dese, uzivace  vase srce. I ne slutite da ce se neke stvari same od sebe da dese, a plasite se promena. Uzivace i vas partner kada mu pokazete da ste svesni svojih odluka da udjete u vezu koju vam nudi.

 

SKORPIJA

Narednih dana se morate trgnuti i poceti ad se osecate zivim.Ako to do sada niste,  budite svesni da morate uciniti  neki korak. Odavno ste usamljeni i vreme je da udjete u vezu koja je na pomolu. Osim sto cete iznenaditi partnera, vi cete iznenadioti i samog sebe zbog onog sto cete ciniti u danima pred vama.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

STRELAC

Jutra pred vama obecavaju  nove situacije, a vi  ih prilagodite  sebi. Jedan ce vam se jarac nametati, ne samo kao poznanik, vec i kao neko ko zeli vezu sa vama.Mozda ce najbolje biti da udjete u prijateljsku vezu  i da ne zurite sa emocijama. Cesto vas ponese zanos, pa gledajte kako da sada razgranicite, sta zelite i sta moze proizaci.

 

JARAC

Zelecete da iskoristite svaku priliku da se okrenete  ka jednom strelcu. Vi ga zelite u blizini, pa kako god bude.Od vas se nada da necete brzati da donosite neke brzinske odluke. Ako ste to do sada i cinili, pokazite sta sada zelite da menjate u navikama.Mozda bas ono sto ce vas vuci napred bez oklevanja da se bolje upoznate, ali da necete odustati od veze.

 

VODOLIJA

Niste za neke odluke, ali cete se zaprepastiti onim sto cete ovih dana resiti.Poci cete za jednom ribom koja vas vuce u svoju blizinu.Zaljubicete se u onu koju ste do sada ignorisali. Cak je niste ni udostojili svoje najmanje paznje. Imacete vremena da sve nadoknadite.

 

RIBE

Vasa sreca je da ste se nasli u pravom trenutku i na pravom mestu.Ona koju ste gledali i koja vas je ignorisala, postace vam partner.Iznenada ce je poneti osecanja prema vama i vi cete bitii iznenadjeni i pocasceni. Konacno i vama vreme nove srece kuca na velika vrata ovih dana.Uzivace dvoje koje nisu ni sanjali da ce biti skupa bilo kada.

Stranice: 1 2