Jarac i skorpija:Vraca vam se bivsa ljubav!

Jarac i skorpija:Vraca vam se bivsa ljubav!

2023-06-24 0 By Admin

 Jarcevi i skorpije ce biti jako iznenadjene u danima koji su pred nama!

JARAC

Jedna bivsa ljubav mnogo misli na vas. To je ono sto moramo da kazemo. Pokusala je na svaki nacin da vas zaboravi ali joj nije poslo za rukom. I sada, konacno priznaje i sebi i drugima, da ste samo vi njena prava ljubav. Na vama je hocete li se vratiti na staze proslosti. Samo vi, na kraju krajeva, i znate da li je to ono sto zelite. Ali, ono sto moramo da kazemo jeste da nema bas nimalo sumnje da vas ta osoba voli. Da je odana, iskrena, da je spremna na sve ne bi li vam svoje emocije dokazala i pokazala na delu.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

 

Ukoliko odlucite da joj oprostite, naravno da cete to uraditi samo u slucaju da i vi nju volite jednako jako kao ona vas. No, sa druge strane, jako je vazno da kazemo da su sada pred vama dani tokom kojih cete morati oboje da se zapitate gde ste pogresili. Moracete oboje da radite na tome da ispravite svoje greske, i da pristanete na kompromis. To je jako vazno da kazemo.

Bitno je da dodamo da nikada nije kriva samo jedna osoba. Mozda je vama ta osoba slomila srce, mozda se poigrala sa vama na neki nacin, ali znajte… Niste ni vi uvek prema njoj bili fer. Svi imamo mane i vrline.

I zato, pre nego odlucite da vasa bivsa ljubav postane i sadasnja, imajte na umu da morate da se promenite. Ne samo vi, vec oboje. Jer, ljubav medju vama mozda postoji, ali ljubav ne vredi nimalo ako nije prava i ako nije obostrana!

 

 Nastavak na sledecoj strani…

 

Stranice: 1 2