Jarac i skorpija:Vraca vam se bivsa ljubav!

Jarac i skorpija:Vraca vam se bivsa ljubav!

2023-06-24 0 By Admin

 SKORPIJA

Ko vas je jednom imao u svojoj blizini, ko je jednom osetio snagu vase ljubavi, taj vas pamti zauvek. To je ono sto moramo da kazemo. Dakle, sada je samo pitanje dana kada ce doci do toga da vam se javi jedna osoba iz vase proslosti. To je jako vazno da kazemo. Ta osoba je konacno shvatila koliko vi vredite. Konacno joj je jasno da ste vi njena srodna dusa, i da je moguce samo da sa vama pronadje svoju srecu. Sve ostalo je samo na vama. Vi cete biti znak koji ce doneti odluku da li ce toj osobi dati jos jednu sansu, ili ne.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

Ali, treba da znate da je ta osoba iskrena. Da je u medjuvremenu shvatila da vas je povredila, ali i to da ste bili ono najbolje sto je ikada imala. Sve ostalo je sada samo na vama. Treba da znate da ce ta osoba dati sve od sebe da vas usreci, ukoliko odlucite da joj date jos jednu priliku.

 

Sa druge strane, vi morate biti sigurni u to da mozete da se nosite sa svim sto je bilo. Ukratko receno, da ste joj oprostili, da ste presili preko nekih njenih ruznih postupaka.

Mnogo toga je sada na vama, ali ono sto je vrlo vazno da kazemo jeste da je mnogo toga moguce. Da je zapravo pitanje vase srece konacno u vasim rukama. Vi ste osoba koja donosi konacnu odluku. Da li ce bivsa ljubav postati sadasnja?

Stranice: 1 2