Ponedeljak,utorak i sreda:Nekim znacima ce ispuniti zelje!

Ponedeljak,utorak i sreda:Nekim znacima ce ispuniti zelje!

2023-06-25 0 By Admin

Nekim znacima slede zelje i subonosne odluke koje ce ih povesti ispunjenju najvecih zelja…

 

OVAN

Budite oprezni i ne zurite nigde pre nego sto dobro razmislite. Zelje mogu da se ostvare. Pred vama su dani koji ce ispuniti neke vase zelje, ali ce vas uputiti i na neke velike odluke. Svakako da ce to biti sudbonosne odluke, pa pazite sta cinite i kako se postavljate u datoj situaciji. Ne zurite, sreca ako vam je sudjena, nece nigde pobeci.

 

BIK

Pocetak nove radne nedelje je vreme da se okrenete radnim obavezama.Samo od vas zavisi sta cete dalje i hocete li se truditi  da pokazete  neke rezultate.Vas trud bi dobro dosao jer biste dobili neke pohvale.Mozda i neke sudbonosne odluke bi mogle doci u obzir, kao predlog za razmisljanje.

 

BLIZANCI

Osecate se ponosno zbog nekih stvari koje ste uspeli ovih dana.Mada je to vas licni uspeh, vas partner se podjednako raduje zbog vas. Onaj ko voli, voli srcem, nikada ne oseca zlobu i ljubomoru na partnerove uspehe. I vi cete se ponositi kao da je vas uspeh.U neku ruku i jeste, jer je i partner vas! Zelje su jedno,mogucnosti drugo.

 

RAK

Upali ste u zivotnu svakodnevnu kolotecinu i nista ne cinite za sebe. Prihvatili ste bas sve onako kako i jeste.Od vas se ceka da se malo  pokrenete i da pokusate da budete srecniji. Ako je ikada bilo vreme za neke nove korake i sudbonosne odluke, sada je. Pokrenite se, drzite se svojih zelja, one vec idu boljim danima.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

LAV

Zelite nesto novo da ucinite u svome zivotu, i to cete i uciniti. Vase odluke ce morati da postanu sudbonosne odluke.Odavno zelite jednu  osobu u svojoj blizini da vam daje elan.Ne treba vam nista posebno, osim sto ce vam biti podrska u svemu. Sa njom u blizini, sve cete ostvariti, cak i ono sto smatrate da je nemoguce.

 

DEVICA

Imate more obaveza od kojih ce neke biti preteske za vas.Kao i uvek trudicete se da pokazete da ste spremni da se izborite sa teskocama.Mozda ce jedan rak da vam se nadje od pomoci i da vam da malo snage da lakse gledate na okolnosti.

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2