Naredna 72. sata bice srecni sati za ove znakove!

Naredna 72. sata bice srecni sati za ove znakove!

2023-07-02 0 By Admin

Srecni sati slede tokom naredna sedamdeset i dva sata, i to vazi samo za ove znakove…

OVAN

Nista manje, no srecni sati vam slede tokom narednih sedamdeset i dva sata. Bicete pocasceni satima srece i radosti jer cete sresti staru ljubav. Jos uvek je volite i sanjali ste da vam se vrati i da pocnete sve iz pocetka. Vreme vaseg susreta se blizi.I nenadano, novi pocetak stare veze!

 

BIK

Sami cete sebe iznenaditi jer cete reagovati vrlo ishitreno. Bicete oklevetani od strane jedne osobe, a da joj nicim niste skrivili. Ponece vas osecaj da neko zeli da iskrivi sliku o vama, pred nekim koga volite.Reci cete sve sto mislite, ali nemojte da zalite.  Mada ishitreno, ipak sve ce da bude na svome mestu. Bas svaka rec!

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

BLIZANCI

Nesto ste hteli da raspravite sa   jednom osobom, ali cete poceti da se premisljate i oklevate. Sami ste pravili plan, a sami ga i ponistite.Bolje je da ne govorite nista ako nemate elana, i ako niste voljni, nemojte da otvarate temu koju ste hteli. Samo bi doslo do rasprave, pa bolje je da odustanete da se ne biste posvadjali.

 

RAK

Vasa osecanja za staru ljubav jos negde zive, u dubini vase duse. I mada ste sada pomireni na neuspeh i neuzvracenu srecu, vama srecni sati predstoje.Ne pomisljajte da ce to biti povratak stare ljubavi, ne! Neko ce vam naredne dane uciniti da vam postanu srecni sati. I staru cete ljubav u dolasku nove zaboraviti u momentu.

 

LAV

Vasa nada zivi i bice sve veca da cete konacno doneti jednu veliku odluku. Odavno ste je odlagali, a sada je vreme da je donesete. Odavno ste u vezi koja i nije veza i nije definisana. Odluka je na vama da budete hrabri i da nacinite konacno kraj.  Vreme je da neko sprovede odluku, a to budite vi! Stajanje u mestu i odlaganje problema donosi jos veci problem.

 

DEVICA

Mozda ste nezadovoljni, a da vase srce i ne pomislja da niste u pravu. Partner se trudi koliko moze da vam pruzi i ljubavi i paznje. To sto vi zelite mnogo vise, ne znaci da morate da ocekujete da budete najsrecniji. Budite zadovoljni zlatnom sredinom, jer stotine parova nece ni to ostvariti.Vi jeste i vise od toga!

Nastavak na sledecoj strani…

Stranice: 1 2