Ponedeljak,utorak i sreda:Nekim znacima ce ispuniti zelje!

Ponedeljak,utorak i sreda:Nekim znacima ce ispuniti zelje!

2023-06-25 0 By Admin

VAGA

Vasa osecanja ce da zablistaju ovih dana, a niste ni slutili da ih gajite prema jednom raku. Odavno vam se uvek nalazio u teskim trenucima i uvek sa recima utehe.Tek cete shvatiti da ste zaljubljeni u njega, ali predstoji borba za njegovu ljubav. Mozda ce to biti vreme za sudbonosne odluke i eleminisanje  suparnika.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

SKOROPIJA

Jasno vam je da se sve oko vas svodi na radne obaveze i trcanje levo -desno.Mozda je krajnje vreme da posao stavite u drugi plan, s tim da ga necete zapostavljati.Neko vas voli,  i pravo je vreme za pitanja vaseg srca i iskrene odgovore. Usamljeni ste i zasto ne biste  doneli neke odluke da udjete u vezu?

 

STRELAC

Jasno vam je da vasa emotivna strana nije onakva kakvom je vi vidite.Zelite da nesto ucinite po tom pitanju, pa zasto ne biste  ucinili nesto da menjate stvari? Negde se morate i potruditi, pa gledajte to kao da se nista popraviti dok vi se ne pokrenete. Ovo ce biti lepi dani da pocnete da cinite sebi na korist. Zelje su da se za njih borimo.

 

 

JARAC

Mada su novi radni dani na pomolu,  za vas kao da i nisu.Osecate da vas obuzima  osecanje ljubavi jer stalno mislite na jednu osobu. Mozda je pravo vreme da joj posaljete neke otvorene signale i  njima ukazete sta vam je u srcu.Dok to ne ucinite, vase ce radno polje da trpi.A ovako trpi i vase srce i vase radno polje!

 

VODOLIJA

Taman ste otkrili da vas zanima jedan jarac, a on ce u medjuvremenu da vam pocne slati signale. Nema smisla da se mucite nepotrebnim pitanjima, kad je jasno da mu se svidjate. Vreme je da ucinite neke odredjene korake i odgovorite mu.A zatim i da donesete neke sudbonosne odluke i sa njim udjete u emotivnu vezu, bez mnogo pitanja i razmisljanja.

 

RIBE

Vama posla nece nedostajati, cak cete raditi i vise ovih dana.Ono cega ce vam faliti bice vase drustvo, a ono je svo u parovima.Sve su to zaljubljeni parovi, pa se kao samac ne uklapate  nigde. Zasto i vi ne biste prihvatili vezu sa jednom vagom koja vas gleda? Mogli biste biti srecni i zadovoljni i ne biste se osecali kao visak u svome drustvu.

 

Stranice: 1 2