Dani za pravu ljubav ovim znacima i sreca je, definitivno, na njihovoj strani!

Dani za pravu ljubav ovim znacima i sreca je, definitivno, na njihovoj strani!

2023-06-29 0 By Admin

VAGA

Vec ste se sredili po pitanju obaveza i tu ste pri kraju.I vi zelite da saberete polugodisnji plan rada, i da vidite kako ste poslovali. Mada cete vagati izmedju posla i osecanja prema jednoj osobi, ipak cete se dobro koncentrisati na rad.Necete dati da vam odvlaci misli na stranu dok ne budete mirni da ste savesno obavili radne zadatke.

 

SKORPIJA

Odavno ste u corsokaku, i stojite u mestu, dok oko vas protice zivot.Vreme je da shvatite da se danas nece vratiti, i da  naucite da pocnete a da uzivate u svakom novom danu.Ono sto je bilo u vasem zivotu, morate definitivno resiti i zaboraviti kao bolnu uspomenu. Vreme je za nove ljubavi i lepse dane.

 

STRELAC

Nekome niste posvetili paznju i vreme je da  to sada ucinite. Ako je to neko bitan i vazan, nemojte ga zanemariti. Merite po sebi kako biste se osecali na njegovom mestu, pa se izvinite, ako nista drugo. Vazno je da nadjete prave reci i razmislite cime vas je zaduzio.I ako jeste, za dobro, uzvratite dobrim.

Pridruži se u našu GRUPU i prati nas svaki dan! KLIKNI >>> OVDE <<<

JARAC

Osecate da ce dani sto slede da vam unesu neki nemir u vase srce. Zapitajte se kako biste to znali unapred, osim ako se niste zaljubili? Zasto se osecate zbunjeno, kada biste mogli da se osecate lepo i jasno odredjenih osecanja?Mozda je prava ljubav na pomolu bas ovih dana!

 

VODOLIJA

Nikako da se snadjete u jednoj odredjenoj situaciji. Nasli ste se izmedju sve bliske osobe koje nikako da  nadju zajednicki jezik.Mozda biste mogli da ih uverite da je u njihovom zajednickom interesu da se pomire i da ne ignorisu jedni  druge. Naredni dani ce biti kljucni za sve vas, pa delujte  da vas saslusaju i poslusaju.

 

RIBE

Imacete mnogo obaveza ali cete se snaci sa njima.Vas problem ce definitivno biti jedan lav. Zelite da mu pruzite ruku pomirenja, mada ce  vas neko nagovarati  da se ne mirite.  Vi niste ni krivi jedno drugome, vasem cutanju su vise kumovali drugi. Zato nemojte da ulazite u nove dane sa grizom savesti, no se radujte i smejte, zajedno kao pre!

Stranice: 1 2